XYGLED-Xinyiguang-Fausia Vaaiga Immersive ma faʻaaliga LED

Xinyiguang's LED fa'aalia fofo fa'atotofu vaaiga e masani lava ona fa'aaogaina i falemataaga faasaienisi ma tekinolosi, fuafuaina falemataaga, falemataaga, nofoaga autu faaleaganuu, maota o tamaiti, falemataaga o talafaasolopito o pati, falemataaga mumu ma isi nofoaga, fa'aalia le aganuu mamao ma fa'aonaponei i se auala ma'ale'ale ma moni, o lea. e faigofie ona malamalama ma talia e tagata lautele.

Pe a laa mama vae i luga o lenei laueleele, e mafai ona ou vaai atu i ata felanulanuaʻi ua sosolo malie atu i alofivae, laa, ma fuga fuga i laasaga uma o le ala. O nisi taimi e tepa a’e i luga o mauga, o nisi taimi e tu i le vai tafe, ma matamata i vaaiga o mauga ma vaitafe e ui ane i ou luma, e fesuisuia’i mai lea taimi i lea taimi.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Va'ai i fa'alava ua vaneina ma fale vali, faapaologa, fa'alava ma fa'apaologa; va'ava'ai atu i mauga fe'ai, va'ava'ai atu i le asu tu'ufua i le toafa; vaai i se vaaiga o se vaaiga, matamata i le lafu kusi o felelei i saute, ma lagona ua alu le taimi ma suia tausaga.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Le au faamasino pele, pe tou te manatu o loo outou fealuaʻi i le va o aso anamua ma aso nei, e suʻe ai le talafaasolopito lilo o le faitau afe o tausaga? O le mea moni, o nei mea uma o ituaiga uma o faʻasesega na faia eXinyiguange ala i le fofo o vaaiga faatofu o le fa'aaliga LED.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Pe o oe o se tagata tomai fa'apolofesa po'o se tasi e fa'alogo lelei i aiO le lau fola o Xinyiguang, ou te talitonu e le o se mea fou i ai. Xinyiguang ua faavaeina mo na o le 10 tausaga. O lona R&D, gaosiga ma le fa'atauina o oloa lau fola e lauiloa i le alamanuia mo o latou tulaga maualuga e pei o le susu ma le susu-fa'amaonia, e le maseesee ma le ofuina, sili atu le mamafa, ma le leoa o le vevela.

O le Tausamiga Tautotogo o lenei tausaga, Xinyiguang toe faʻaalia lona tomai faʻatupu i le alamanuia - fausia se tulaga 300-square-mita ma G2.976 screens fola e fesoasoani CCTV Spring Festival opera gala.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

I le avea ai o se kamupani mata fola sili ona lelei, o Xinyiguang e le na o le pau lea o le mea e lelei i le fola o oloa. Xinyiguang's LED fa'aalia immersive vaaiga fofo ua mae'a lelei foi. E tolu ona uiga: fa'atulagaina avanoa, fa'agaoioi laina, ma le pu'eina o le gaio'i. Tu'u atu i tagata fa'atau se vaifofo fa'afofoga fa'atofu o le fola fa'atasi ai ma se faiga fa'aganu'u fou fou, lea e matua alofagia e tagata fa'atau.

1. Pu'e Gaioiga Linear

O le fa'asologa o fa'amatalaga fa'ava-o-malo e faia e ala i le fa'aauauina o le pu'eina o vaega fa'atusa i le aluga o taimi o le ala lea o vaega fa'apitoa.

 

2. Fa'atulagaina avanoa

O meapueata i itu eseese i le taimi e mafai ona pu'e ai se vaega fa'apitoa ma fa'atino fa'atatauga fa'a-spatial coordinate.

3. Fa'ata'ita'i fa'asolo

Fa'ailoga tetele e aofia ai le sili atu ma le 3 vaega fa'apitoa e fa'atupu ai le gaioi i luga, lea e mafai ona pu'eina i le gaioi fa'ata'ita'i o fa'ailoga tetele.

Paina lanu meamata ma cypress e ufiufi i le kiona. O le savali atu i totonu o le vateatea, o moli talafeagai ma le leo lanu e lagona ai e le au pasi atu le malulu ma le faatofuina.

https://www.xygledscreen.com/projects/ 1-1 (1)

 

https://www.xygledscreen.com/load-bearing-non-slip-wear-resistant-high-definition-high-brightness-led-floor-fisplay-screen-product/

Shuttle i le vaomatua, o laʻau e paolo ma felagolagomaʻi le tasi i le isi. O le susulu o le la o loʻo faʻaalia mai le va o laulaau, ma o le malamalama ma le paolo e ufitia uma ai le auala. O manu felelei ma manu i itu uma e lua e latalata ane. Soo se tasi e sau iinei e na o le filemu ma lemu e savali atu.

Xinyiguang fa'aaoga le fa'atofu VR va'aiga e fa'aalia ata e le mafai ona ausia i tulaga moni. I le faʻaopoopoga i faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga, e mafai foi ona faia faʻataʻitaʻiga faʻafanua faʻapitoa e pei o suʻesuʻega tuʻugamau anamua, malaga vaʻavaʻa, ma le maulu loloto i le sami e fatuina ai faʻamatalaga faʻafefe mo tagata faʻatau. I luga o le faʻavae o le laser projection, o le tagata faʻatau le poto masani e faʻaleleia atili e ausia ai se poto masani faʻafefe.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Xinyiguang's LED fa'aalia fofo fa'atotofu vaaiga e masani lava ona fa'aaogaina i falemataaga faasaienisi ma tekinolosi, fuafuaina falemataaga, falemataaga, nofoaga autu faaleaganuu, maota o tamaiti, falemataaga o talafaasolopito o pati, falemataaga mumu ma isi nofoaga, fa'aalia le aganuu mamao ma fa'aonaponei i se auala ma'ale'ale ma moni, o lea. ina ia faigofie ona malamalama ma talia e le atunuu.


Taimi meli: Iuni-08-2022