300sqm XYG mata fola o le fola – fesoasoani i le fatuina o le “Na o se miti o Red Mansions·Drama Fantasy City” i Langfang, Hebei Province

O pupuni, nofoa nofoa, auro ma iasepi, miti

I totonu o lenei maota fairy o faitotoa auro ma faamalama iasepi

I moli pupula

Maua se vaaiga i le matagofie o le Grand View Garden

I le taimi o le fiafia

Ae ou te mapuea i le matagofie o inisi uma o loʻu loto i lenei lalolagi matagofie

A Dream of Red Mansions, o se faʻamatalaga moni

信图片_20231020170039 1

O le manatuaga o le "A Dream of Red Mansions" e le gata o loʻo i ai le tele o tala Saina, ae faʻapea foʻi le matagofie o le fausaga a Saina, tusitusiga, faʻamatalaga, ma le faʻamoemoe. Mai mea laiti e pei o le tolu taumafataga i le aso, tupe faaalu o lavalava, taulaga o tausamiga, i le olaga i le lalolagi, o le ola o aiga, ma le taamilosaga o le olaga ma le oti, o le auala ma filosofia a tagata Saina i le feagai ai ma le olaga, ola, ma le olaga ua natia uma. i totonu. Ina ia malamalama i le "Se Dream of Red Mansions" o le malamalama ia i tatou lava.

640

 

Na'o le Dream of Red Mansions Drama Fantasy City e 8 tausaga na fausia ai ma e 4 fale tifaga tetele i totonu, 8 tama'i fale tifaga i totonu, 108 avanoa fa'aaliga ma fafo. Fa'atonu Wang Chaoge fa'atupu fa'atasi uma tagata, mea, mea faitino, ma fa'afilosofia sootaga i le "Se Dream of Red Mansions" i totonu o se taulaga. O loʻo faʻamatalaina e uiga i le "Dream of Red Mansions" i loto o tagata uma, faʻapea foʻi ma le lautele o le "World of Red Mansions" i tua atu o lenei masani.

信图片_20231020170058 1

Faatasi ai ma i latou, o le "Readers Theatre" o le C-tulaga o le Drama Fantasy City, faatasi ai ma le aofaʻi o 7 fale tifaga.O le fale fa'afiafia o lo'o i ai se avanoa mata'ina 300-square-square-story stage space na fausia eXin Yi Guang (XYGLED) ta'ita'i atamai fegalegaleai fola lau lau. I le taimi lava e tasi, o le totonugalemu o loʻo faʻapipiʻiina i le 360-tikeri faʻataʻitaʻi mea faʻapipiʻi. Mai le vaalele eleele i le tele-dimensional tolu-dimensional fausaga, o le lau e atoatoa tuʻufaʻatasia ma soʻo se tulimanu avanoa, faʻatasi ma le XR faʻaaliga tekonolosi ma holographic projection tekinolosi, e aumaia ai tagata matamata se aafiaga faatofu sili ona faateia ma maua ai aafiaga vaaia sili ona aafiaga.O le ata atoa o le tulaga o le "Readers Theatre" o loʻo mafaufauina ma le atamai, ma le faʻaogaina oXYG's LED atamai felafolafoa'i felafolafoa'i lau ta'ele folae iai sona sao taua. E le fa'aogaina ma o le tulaga fa'aaafiaga na aumai e le paionia ma le fa'aogaina fou e sili atu ona fa'ate'ia ma fa'afiafiaina le aofia.

 

Youtube:

 

Fausia se avanoa tulaga fa'atofu

Faʻafeiloaʻi le faʻaoga sili o oloa matagofie siva

信图片_20231020170102 1

 

Faatasi ai ma le atinaʻeina ma le faʻafouina o fesoʻotaʻiga atamaimata fola o le folatekinolosi, o le faʻaogaina o lau fola o le fola o le taʻitaʻia i le faʻatulagaina o le mamanu ma le vaaiga na aumaia ai le tele o le avanoa avanoa mafaufauga fatufatuaʻi ma le le faʻatapulaʻaina o musumusuga fatufatuaʻi i le tulaga o tagata mamanu.
I aso nei, o le fa'atinoina o le fa'atinoga o le fa'atinoga o le fa'atinoina o mamanu fa'aogaXinyiguangLED atamai fegalegaleai fola fola lau fofo i tulaga eseese. O le mamanu o le tulaga o le a tuʻufaʻatasia manaʻoga o vaaiga eseese ma tuʻufaʻatasia elemene tutusa o faatufugaga, aganuu, faiga ma isi elemene. E tu'ufa'atasia lelei tagata i le leo, malamalama, ata lafoia ma avanoa e tu'uina atu ai se fa'atinoga lelei atoatoa ma le matagofie o fegalegaleaiga a tagata-screen. O le tulaga fa'atofuina na fausia e le Xinyiguang LED atamai fa'afeso'ota'i fola o le fola o le fale o se elemene taua o fa'aaliga va'aia, ma fa'amatagofieina ai le avanoa avanoa.

信图片_20231020170105 1

Taʻitaʻia le tulaga fou o se olaga sili atu, faʻafeiloaʻi manaʻoga o vaega faʻatau o loʻo tuliloaina faʻataʻitaʻiga, tofo, ata ma faʻamatalaga faʻapitoa, faʻapipiʻiina o le Xinyiguang LED faʻataʻitaʻiga fola o loʻo fesoʻotaʻi faʻatasi ai ma le faʻaogaina o faʻaaliga fou ma faʻaaliga avanoa i luga o ata, fatuina o se avanoa vaʻaia. lea e tuufaatasia ai le mea moni ma le mea moni. E maua ai e le au maimoa se lagona o le fefiloi o le taimi ma le avanoa, malepe le fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga fa'aleaganu'u, fa'atupuina se miti fa'atofu fa'ata'ita'iga fa'afiafiaga ma avanoa fa'ata'ita'i, ma fa'aalia ai le fa'atamaoaigaina o fa'aaliga va'aia.

信图片_20231020170109 1

I le taimi o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o faʻataʻitaʻiga faʻafefe ma autu eseese e fatuina mo le au maimoa. O le faʻaogaina o le mata o le fola o le fola o le fola o le Xinyiguang e mafai ai e le au maimoa ona maua le poto masani aʻo fesoʻotaʻi atu i galuega, ma faʻaosofia ai le resonance. Faatasi ai ma le ofoofogia o aafiaga vaaia ma le matagofie o le faatinoga a le au fai pese, o le fausaga o le faatinoga o le tulaga, le lagona o le tala, ma le uiga e mafai ona matua faateleina, e mafai ai e le au maimoa ona faatofuina i latou lava i le tala opera, ma fanau mai ai le matagofie o faatinoga. .

信图片_20220527085342 1

信图片_20220527214501 1

信图片_202205272145011 1

 

 


Taimi meli: Oke-13-2023