XYG LED fola lau e fa'aali atu ia te oe se fa'aaliga kapeta mumu ese

mata fola o le folao se fa'asalalauga fa'afuainumera fou LED ua fuafuaina fa'apitoa mo le eleele. E masani lava ona i ai faʻailoga sili ona lelei e tusa ai ma le faʻaogaina o le uta, faʻafefe, anti-skid, anti-fog ma le vevela. I se si'osi'omaga fa'apitoa, e mafai e taimi fa'apitoa ona fa'aalia lona fa'aaliga sili ona lelei. Ae maise lava i le tulaga o le faaipoipoga o le vaitau fou, o le kapeta mumu faʻaaliga o se vaega taua o le faaipoipoga i le taimi nei. I aso ua mavae, o le auala masani e na o se kapeta mumu, ma i aso nei ua maualuga-tekinolosi, vaʻai i kapeta mumu eseese o loʻo aumai e le faʻaaliga o le fola o le fola o le LED.

https://www.xygledscreen.com/rental-indoor-outdoor-lightweight-front-maintenance-fast-installation-led-floor-display-product/

O se fa'ailoga atamai lea e fa'atauina ai le fa'amalama o le fola o le fale na gaosia eShenzhen Xinyiguang Tekonolosi Co., Ltd.O le ata pito i tua e fa'aogaina ai le 3.91 LED fa'ailoga fa'ailoga e fausia ai se si'osi'omaga 360° i totonu o le fale'aiga atoa. O le ogatotonu T fa'aaliga e fa'aogaina ai le fa'aogaina o le mata o le fola o le fola e fai ma mata autu. O le toe fa'afo'iina o ata vitio fa'apitoa e fa'aopoopoina ai le tele o le fatufatua'i ma fa'aaliga fa'aaliga fou i le vaaiga o le fa'aipoipoga. O le a'afiaga tele o lenei fa'amalama o le fola o le fola o le LED, o le savali lemu lea o le tagata fa'ata'ita'i aga'i i le nofoa, o lo'o fuga ta'ito'atasi rosa e mulimuli i tulagavae o le ali'i. O le laʻei paʻepaʻe paʻepaʻe faʻatasi ai ma petals rosa mumu mumu e fatuina ai se aafiaga sili atu ona matagofie ma tuʻu ai se taimi e le mafaagaloina mo lau faaipoipoga.

https://www.xygledscreen.com/rental-indoor-outdoor-lightweight-front-maintenance-fast-installation-led-floor-display-product/

I le vaitau o faʻamatalaga tetele, o le vaitau o le atamai o loʻo faʻamalosia le maketi i lea laasaga ma lea laasaga. Shenzhen Xinyiguang motusia le vaitaimi faʻaaliga masani i le fanua o faʻaaliga LED, ma atiina ae mai faʻaaliga masani i faʻaaliga atamai. O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le mata o le fola o le fola o le fale o le faʻamaoniga sili lea a Xinyiguang. O le atamai induction interactive LED floor tile screen e fatuina ai se aafiaga sili atu ona lelei ma moni mo le faatinoga o le tulaga, ma foia le faaletonu avanoa o loʻo faʻaogaina e le tulaga o loʻo iai nei tekinolosi faʻapipiʻi e faʻaopoopo. I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻaleleia ma le faʻaleleia atili o tekinolosi, o le a sili atu ona taua le sao i laʻasaga tetele, faʻalauiloa oloa fou, faʻaaliga faʻaalia, faʻamanatuga o faaipoipoga, faʻaaliga tulaga ma isi nofoaga.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/


Taimi meli: Apr-25-2017