O Xinyiguang's atamai fegalegaleai fola ie lau fola i Guangzhou ISLE faaaliga sa matua lauiloa

I le aso 15 o Fepuari, 2017, na faia ai le faʻaaliga a le ISLE Guangzhou e pei ona faʻatulagaina i Pazhou Complex. I le aso amata, e lua leona na sisiva e faafeiloaʻi malo mai le lalolagi atoa, ma o le paʻō o gong ma talipalau na taalili i le atunuu atoa o Saina.Shenzhen Xinyiguang Tekonolosi Co., Ltd., o se gaosi lauiloa ofa'amalama fa'amalama folai Saina, na aumaia ai se tupulaga fou o le taʻitaʻia faʻafesoʻotaʻi faʻamalama faʻapipiʻi fola ma faʻamalamalamaga maualuga i totonu ma fafo lautele 5.2 faʻapipiʻi fola o le fale. O le faʻatonuga o le atinaʻeina o le fanua o loʻo faʻaalia ai le malosi faʻapitoa faʻapitoa ma suʻesuʻega ma atinaʻe gafatia ma faʻaalia ai foi o Shenzhen Xinyiguang o loʻo folau i le fanua o le faʻaaliga LED i le maketi faʻaaliga atamai.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

E mafai ona iloa mai le nofoaga o faʻaaliga e le o se faʻaopoopoga e faʻamatalaina o se sami o tagata. O foliga vaaia o le fola o le fola o le LED ma le feso'ota'iga o le fola o le fola o le fola o le LED na vave ona tosina atu i ai le to'atele. O le feso'ota'iga P6.25 LED fola i'a lau i luga o le saite atoa tosina le tele o tagata LED kamupani inisinia o mai e matamata tasi i le isi, ma sa i ai se fiafia malosi i Xinyiguang's feso'ota'iga LED fola tile lau.

E tusa ai ma le aufaigaluega i luga o le saite, o nisi o konekarate na viia e le tasi le isi ina ua uma ona oʻo i le osofaʻiga faʻatasi i luga o le olo, fai mai saʻo o le fola o le fola o le LED ua faia i se auala e faʻafouina ai le mamanu fou o le faʻaaliga faʻaalia o le LED ma o le O le fa'aaliga fa'aaliga LED o le a tosina mai ai le fanua o fa'aaliga atamai.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

O se tamaitai lalelei na ofuina se sakete aulelei ma mamalu Europa ma Amerika, ma foliga matagofie, sa savali i luga o le mata o le fola o le fola o le LED fefaʻatauaʻiga e pei o lenei. Na'o Furong o le taimi sili lea ona mata'utia, ma o aloiafi o le lau na felelei fa'atasi ma le sakete aulelei. Sa leai se gataaga o le olaga, ma sa faasolosolo malie lava ona laa mama le au VIP i luga o le vaaiga. I le taimi nei, na aumai ai e se kamupani faufale lona afafine i le faaaliga. Ina ua taunuu atu le teineitiiti, sa vave ona suia le vaaiga. Na aliali mai i luma o ona mata se malamalama o le masina vaituloto matagofie. Sa matua tosina atu o ia i fugala'au lotus ma i'a i le vaaiga. Ina ua ia vaai atu i le iʻa o aau, sa ia tamoe atu i ai. O le tafe o le vai na tatafe i lalo o ona vae. O le vaaiga o le fagotaina o iʻa i le vaituloto lotus.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

I le faaiuga o le faʻaaliga, Shenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd. faʻaalia taimi matagofie mai vaaiga eseese, faia le mata LED i le fanua faʻaaliga atiina ae agai i le itu o le faʻaaliga atamai. Afai e te lagona e le lava le vaaiga o le ata mo oe, e mafai ona avea oe ma malo o Shenzhen Xinyiguang, o loʻo tatala atu ia te oe le fale faʻaaliga atamai a le kamupani i le faagasologa atoa.


Taimi meli: Feb-28-2017