Xinyiguang: faʻatasi ai ma le afi faʻapolofesa e faʻamumu ai se afi vao, fatuina se vaaiga fou o le faʻaogaina o le fola o le fola o le LED.

O loʻo agaʻi i luma taimi, faʻasaienisi ma tekonolosi o loʻo atinaʻe, ma o pepa talosaga ma faʻafanua o faʻaaliga LED o loʻo faʻaalia pea mea fou. Afai e fai mai o le faʻaaliga faʻaaliga faʻaalia puipui masani lea e "tu" i luga o le eleele e matua faamalieina ma leai se tagata, o le mataʻutia o le mata o le lagi o loʻo faʻaeʻe i luga o le taualuga e "le mafai ona maua". Ona avea lea o le fola o le fola o le fola o le LED lea e fa'apipi'i ai le eleele ma e mafai ona iloa ai le fegalegaleai o tagata-screen o le a mautinoa lava le avea ma oloa pito sili ona vevela fa'aaliga fa'aalia i le taimi nei.Shenzhen Xinyiguang Tekonolosi Co., Ltd.ua matua aafia i le maketi mo le tele o tausaga. O se atinaʻe faʻatekonolosi maualuga faʻapitoa i suʻesuʻega, atinaʻe, gaosiga ma le faʻatau atu o lau fola o le LED i le fale ma fafo. Ua fa'atupuina ma le manuia le fa'ata'ita'iga muamua a le alamanuia atamai fa'aa'ei le fola o le fale, tatala ai se fa'aaliga fou i le fa'aaliga.

I le avea ai ma taitai i le fanua ofa'amalama fola o LED, O a uiga tulaga ese o oloa a Xinyiguang? Mr. Lv Yang, Sales Director o Xinyiguang, na sau e faʻaalia le tali mo i matou.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Faʻamaoni i le alamanuia mo le tele o tausaga, o le taʻitaʻi o le fola o le fola o le LED

O le mata o le fola o le fola o le LED ua fanau mai mo le tulaga. Pe a faatusatusa i moli fola masani e mafai ona na o le moli, o le fola o le fola o le LED e le gata ina taʻalo vitio ma leo, ae mafai foi ona iloa.fegalegaleaiga tagata-screeni lenei laasaga. I le taimi o le faʻatinoga, e galulue faʻatasi ma le faʻaaliga masani a le LED e aumai ai le poto faʻaalia i le au maimoa. Ae ui i lea, i le masani masani, o le mataʻituina o le mata o le fola o le fola o le LED e matua faitioina, ona o le tulaga masani e maualuga i luga o le tulaga ma maualalo i totonu o le faletele, lea e taʻitaʻia saʻo i le aʻafiaga o le laina o le vaʻaia. E faigata mo le au maimoa ona vaʻai manino i le fola o le tulaga, ma o le faʻamalama o le fola o le fola o le LED e le mafai ona faʻaaogaina.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Faatasi ai ma le manuia o faatinoga o tulaga e pei o konaseti, e le gata o foliga o le tulaga ua eseese, ae o auala e matamata ai e pei o faasalalauga tuusaʻo ma toe faʻasalalau e eseese foi, lea e motusia saʻo ai le tapulaʻa o le matamata o le au maimoa.
Ia fa'agasolo malie le fa'aulufale o le fola o le fola o le LED i totonu o le va'aiga a tagata ma avea ma se sao taua ma taua i fa'afiafiaga e pei o konaseti fetu ma fa'afiafiaga fa'ata. I lalo o se faʻamoemoega manuia o le atinaʻe, o le mata o le fola o le fola o le LED, lea e maua ai se masini "siva" lelei, na faʻafeiloaʻi i le tautotogo o le maketi ina ua mavae ni nai tausaga o timuga. E tusa ai ma lea tulaga, na lagona foi e Mr. Lv le mea lava e tasi: "Mai le vaaiga o le atinaʻeina o maketi o loʻo i ai nei, pe a faʻatusatusa i le lua tausaga talu ai, o le manaʻoga maketi mo faʻamalama fola o le LED i le 2018 ua matua faʻaleleia. Ua atagia. E oʻo mai i le taimi nei, o faʻatonuga a Xinyiguang ua faʻatulagaina seʻia oʻo ia Oketopa, ma o faʻatauga ua ausia le faʻamoemoe o faʻatauga. E pei ona tatou iloa uma, o le afa lona lua o le tausaga o le vaitau maualuga lea mo le faʻaaliga uma o le LED, o lea mo Xinyiguang, E itiiti le mamafa e ausia ai le faʻatauga faʻatau mo le tausaga atoa o le 2018.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Ioe, o le faʻatinoga e vavalalata vavalalata ma le malosi faʻapisinisi. Xinyiguang ua matua aʻafia i faʻaaliga faʻaalia o le LED mo le tele o tausaga, e taulaʻi i le R & D ma le gaosiga o faʻamalama fola o le fola o le LED. I le taimi nei, o Xinyiguang e sili atu i le 200 tagata faigaluega. I le avea ai o se atinaʻe tekonolosi, Xinyiguang o loʻo i ai se fale gaosi tulaga masani o 4,000 sikuea mita ma se seti atoa o laina faʻapipiʻi faʻapitoa faʻapitoa. O le vaega R&D ma le pulega o le gaosiga o le kamupani o loʻo faʻavaeina e tagata matutua o pisinisi. Ua avea ma manatu tau maketi e faʻapipiʻi taua tele i le tuʻufaʻatasia o auaunaga ma oloa, ma faʻafeiloaʻi Xinyiguang i le agai i luma mo le atinaʻe. Ina ua mavae tausaga o galue malosi, ua faasolosolo malie le faateleina o le maketi a Xinyiguang, ma o le malosi atoatoa o le kamupani ua faaauau pea ona faaleleia. Ua avea ma taʻitaʻi faʻapitoa i le tulaga o faʻamalama o le fola o le LED.

Faʻavae i luga o le atinaʻeina o oloa ma mea fou, fatuina se vaitau fou o faʻaaliga fefaʻatauaʻiga

Talu ai ona faʻapipiʻiina le lau o le fola o le fola o le LED i luga o le eleele, e masani lava ona laa i luga e tagata ma taʻavale i luga o se taavale, o lona uiga o le maketi o loʻo i ai manaʻoga sili atu i itu uma o le oloa, ma Xinyiguang, o se taʻitaʻia. kamupani i totonu o le fola o le fola o le fola o le fale gaosi oloa, O le kamupani o le fola o le fola o le kamupani o loʻo i ai tulaga lelei o oloa i totonu o le alamanuia atoa. E tusa ai ma le gafatia o le avega, e faʻaaogaina e Xinyiguang le matapulepule LED na faʻavaeina tutoatasi e le kamupani e ausia ai le aʻafiaga o le faʻasalalauina o le mamafa. E le gata i lea, o mea faʻapitoa e pei o lamepa, IC, ma le faʻaogaina o le eletise o mea uma ia o faʻasalalauga pito i luga i le alamanuia. A maeʻa le siakiina o le faʻavae i luga o le laulau, o le Xinyiguang LED fola o le fola o loʻo i ai se tulaga sili ona lelei e ave ai le avega. E le gata i lea, o le Xinyiguang LED fogafale fa'aoga fa'apitoa e fa'aoga ai masini so'otaga e le susu i fafo, ma ua fa'apipi'iina i fa'ato'aga fa'ase'e ma le susu, ina ia i ai i le Xinyiguang LED fola o le fola o lo'o i ai uiga o le maualuga o le susu-fa'amaonia, pefu-fa'amaonia, ma le fa'afefe. -sese. Aumai saogalemu ma auiliili ata fiafia i le aofia.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

O le oloa autu a Xinyiguang o le mata o le fola fesoʻotaʻiga LED. I le taimi lava e tasi, o Xinyiguang foi o le uluai gaosiga o faʻamalama fola o le fola o le LED i totonu o le alamanuia e atiaʻe ai tekonolosi faʻalogo. Xinyiguang LED interactive floor tile screen integrated interactive technology inside the LED floor tile screen module, ma tagata laa i luga o se tasi module o le a maua ai aafiaga fegalegaleai, aemaise lava i le tulaga o tagata mafiafia, e mafai foi ona faaalia aafiaga fegalegaleai flexibly. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaaogaina i le 600㎡ fafo P8.928 Xinyiguang LED interactive floor tile screen i luga o le Ordos Government Square i Inner Mongolia, lea o loʻo i ai nei le pito sili ona telē i fafo o le fola o le fola o le LED i Saina. E le gata i lea, i le fuafuaina o fale talimalo ma falemataaga i Shanghai, Wuhan, ma aai tetele, e mafai ona e vaʻai i le ata matagofie o Xinyiguang LED fola o le fola o le fale, e aumaia ai tagatanuu o se aafiaga matamata loloto.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

I le faaopoopo atu i le masani tagata-komepiuta fegalegaleaiga i luga o le eleele, Xinyiguang LED fegalegaleai fola tile mata e mafai foi ona iloa le sootaga sootaga i le va o le eleele ma le puipui. O le feso'ota'iga feso'ota'iga e aofia ai vaega e lua: o le ta'aloga ta'avale fola o le fola feso'ota'iga a le LED ma le fa'aaliga fa'aola feso'ota'iga LED, ma o le fa'aaliga fa'aalia ma fa'aaliga fa'apitoa fa'apitoa ua o'o i le maualuga-tech. Aemaise lava, o le faʻaaliga fesoʻotaʻi o le puipui ma le lau o le eleele e le gata ina faʻataʻitaʻiina ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le pito i tua ma le mata o le eleele, ae faʻataʻitaʻiina foi le tekonolosi o le ata vitio. Xinyiguang eleele feso'ota'iga ta'ita'i fola fa'aigoa lau ma puipui feso'ota'iga fa'aaliga fa'aalia fa'aalia le fa'aogaina o fofo feso'ota'iga maualuga. O le puipui o le LED ma le eleele o lo'o fa'afeso'ota'i e ala i polokalama faakomepiuta, ma o le fa'aaliga i luga o le puipui o lo'o pulea e le mata o le eleele. O le tu'ufa'atasiga o ata e lua e sili atu ona matagofie ma maua'a loloto i loto o tagata.

Fa'asaga i fa'afitauli fa'atekinisi o le va'aiga laiti ma ta'ita'ia le atina'e fou o alamanuia vaevae

Ina ia faʻaleleia atili le atinaʻeina o le alamanuia ma faʻaalia atili faʻamatalaga faʻamalamalamaga maualuga i tagata faʻaoga, o loʻo faasolosolo malie atu le Xinyiguang mai le faʻaogaina o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le LED i le faʻaogaina o le fola o le fola o le fale, ma faʻalauiloa aloaʻia ai oloa faʻapipiʻi fola o le fola i Setema. i lenei tausaga. Na ta'ua sa'o e Mr. Lv o le mafua'aga ua leai ai se fa'amalama o le fola o le fola o le LED i totonu o le alamanuia ona o le la'ititi o lo'o lamepa e la'ititi tele, lea e maualuga tele mana'oga mo tekonolosi R&D ma mea fa'aoga. Ae ui i lea, i le avea ai o se alamanuia maualuga-tekinolosi, Xinyiguang i taimi uma i luga o le auala o oloa fou. Ina ua mae'a taumafaiga e le fa'amuta, ua malepe i totonu o pa puipui ma fa'atupuina ma le manuia se fa'ailoga la'ititi o le fola o le fola o le LED lea e le mana'omia le fa'aopoopoina o ni mea fa'aopoopo. O se la'asaga tele foi lea i luma mo le fa'afanua atoa o fa'amalama fola o le LED.

I le faaopoopo atu i oloa i le pito i luma o le alamanuia, o Xinyiguang foi o loʻo i ai se auala manino maketi mo le kamupani. Aʻo faʻaauau pea ona faʻaalia le lelei o le faʻaogaina o le fola o le fola o le LED, e le gata ina faʻaaogaina faʻasalalau faʻaulufale a le fola o le fola, ae faʻapea foʻi i maketi fou e pei o faleoloa fou, aʻoga, ma taʻaloga. E le gata i lea, a o faʻaauau pea ona taʻutaʻua le tau o faʻamalama o le fola o le fola o le LED, faʻaopoopo i le tele o manaʻoga mo oloa i totonu o taulaga muamua e pei o Beijing, Shanghai, Guangzhou ma Shenzhen, o loʻo tatala foʻi i le taulaga lona lua ma le tolu. Fa'aola fa'amalama fa'afu fola, avea ma maketi fa'apitoa mo tagata gaosi fa'amalama fa'afu fola. . Mo lenei mafuaʻaga, i le fuafuaga tau maketi i le lumanaʻi, o le a faʻatupuina loloto e Xinyiguang le vaevaeina o fanua talosaga o faʻamalama fola o le fola o le LED, ma faʻasolosolo malie atu i le lona lua ma le tolu o le taulaga aʻo faʻamautinoaina le sea maketi i totonu o taulaga muamua. Taumafai e tu'uina atu tali fa'asolo mo le fa'aogaina o fa'ata'ita'iga ma vasega eseese o vaega fa'atau.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

I tua atu o lenei, e le tatau ona manatu faatauvaa le au R&D a Xinyiguang. I le taimi nei, o le au R & D a Xinyiguang e toaono tagata, oi latou uma sa galulue i le alamanuia mo le tele o tausaga. E mafai ona latou fa'aauauina le tu'iina o le toto fou i totonu o le fale mata'itusi fola o le fola o le LED ma mea fa'apitoa fa'apitoa. I le isi itu, o Xinyiguang foi e faʻapipiʻi taua tele i le tuʻuina atu o tagata faʻatau ma auaunaga atoatoa oloa. "O Xinyiguang o loʻo i ai se 'auʻaunaga faʻapolofesa pe a uma ona faʻatau atu. E tufatufa atu i le atunuu atoa. Afai lava o loʻo i ai i le tagata faʻatau ni faʻafitauli o oloa, e mafai ona matou i ai iina i soo se taimi e tuʻuina atu ia te ia fesoasoani faʻatau oloa. O le tala lea a Mr. Lv.

E ui lava o Xinyiguang o loʻo i luma o faʻamalama fola o le LED, o le saoasaoa o le alualu i luma o le kamupani e le mafai lava ona taofia. E tusa lava po o le a le tulaga lelei o oloa, tufuga, poʻo auaunaga faʻapitoa mo tagata faʻatau, o Xinyiguang e tuliloaina pea le lelei. E talitonuina faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o le maketi o le fola o le fola o le LED, o le a nofoia e Xinyiguang se nofoaga i le vaega faʻaalia atoa o le LED!


Taimi meli: Sep-12-2018