Tekinolosi Xinyiguang: Taʻitaʻi pito i luma i le fanua o lau fola o le LED

O le 19th Shenzhen International LED Exhibition sa faia i Shenzhen Convention and Exhibition Center. Xinyiguang Tekonolosi na tuʻuina atu i le tulaga o faʻaaliga faʻaalia o le puipui, faʻamalama o le lagi, ma faʻamalama fola o le fola. O lona fola o le fola o le fola o le fale gaosi oloa e iai uiga o fegalegaleaiga atamai. I le taimi o le faʻaaliga, na faʻatalanoaina e le tusitala o le Digital Audio-Visual Engineering Network Bian Zhiqiang, sui faʻasalalauga maketi o Xinyiguang, ma sa i ai se malamalamaga loloto i uiga ma le faʻaogaina o oloa mata o le fola o le fola o Xinyiguang.

I le aso 14 o Aperila, 2021, o le a faia le 19th Shenzhen International LED Exhibition i Shenzhen Convention and Exhibition Center. O le nofoaga o fa'aaliga na aoina ai oloa fa'atusa i le tele o fa'alapotopotoga e pei o le fa'aaliga LED, moli ma leo, atamai fa'asalalauga, fa'ailoga numera, ma le tu'ufa'atasiga o masini fa'alogo. I le avea ai ma oloa autu o lenei faʻaaliga, o faʻaaliga faʻaalia o le LED o loʻo tuʻuina atu i pepa talosaga e pei o puipui faʻaaliga faʻaalia o le faʻaaliga, faʻaaliga mataʻutia o le lagi, ma faʻamalama fola o le fola.Shenzhen Xinyiguang Tekonolosi Co., Ltd.o se taʻitaʻi i le fanua o faʻamalama fola o le fola o le LED. O lonafa'amalama fa'amalama folaoloa ei ai uiga o fegalegaleaiga atamai. Malamalama loloto i uiga o oloa ma le faʻaogaina o faʻamalama o le fola o le LED.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

E ala i le folasaga a Mr. Bian, na iloa ai e le DAV Engineering Network o Xinyiguang's LED floor tile screen products ei ai uiga nei:

Fegalegaleaiga atamai: O Xinyiguang o le muamua lea e gaosia ai le fola o le fola o le fola o le fale gaosi oloa i totonu o le alamanuia e atiaʻe ai tekonolosi faʻapipiʻiina. E ala i le tuʻufaʻatasia o tekinolosi faʻafesoʻotaʻi i totonu o le faʻaogaina o le fola o le fola o le fola o le LED, o le laa i luga o le module o le a maua ai se aafiaga faʻafesoʻotaʻi. I le taimi lava e tasi, o le fola o le fola o le fola o le fale na faʻaalia e Xinyiguang i le taimi lea e faʻaaogaina ai tekonolosi faʻalogo, e ese mai le radar masani ma le infrared sensors. O le fa'alogoina fa'apitoa e fa'alauteleina ai fa'ata'ita'iga o fa'ata'ita'iga o fa'amalama o le fola o le fola o le LED. E mafai ai ona fa'aoga le lau o le fola o le fola o le LED i si'osi'omaga fa'aoga faigata.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Feso'ota'iga: E ala i le laa i luga o le au maimoa, o le a faʻaauau pea ona faʻaalia le tamaʻi lanu samasama i luga o alofivae

Fa'atinoga puipuia:O le Xinyiguang LED fogafale laufa'ailoga e fa'aogaina ai masini so'otaga e le susu i fafo, ma ua fa'aauupegaina i fa'alava e fa'ase'e ma le susu, o lo'o i ai uiga o le susu-fa'amau, fa'ase'e, ma le pefu-fa'amaonia. E tusa ai ma le saunoaga a Mr. Bian, o le galuega e le susu o Xinyiguang i totonu o le fola o le fola o le fale o le Xinyiguang ua oʻo atu i le IP43, ma o le galuega e le susu o le mata o le fola o le fola o le fale o le LED ua oʻo i le IP68. E ala i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o matapulepule o le LED, ua faʻaleleia atili le faʻaogaina o le gafatia o le Xinyiguang LED fola o le fola.

Fetuuna'i: O le mata o le fola o le fola o le LED e multifunctional ma eseese, ma e mafai ona faʻaoga i nisi faʻaaliga faʻapitoa e pei o konaseti ma faʻaaliga faʻaleaganuʻu. O lo'o i ai galuega fa'afofoga vitiō ma musika leo, o feso'ota'iga fa'aalumaga a le tagata-screen ma le fa'atinoga e maua ai e le au maimoa se fa'aaliga sili atu ona malosi fa'atotofu.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

E le gata i lea, o le talosaga mataupu o Xinyiguang LED fola screens i luga o le lalolagi atoa, ma maua talosaga oloa i faaaliga, faaaliga aai, falemataaga, fale fuafuaina, complexes pisinisi, aoaoga ma le tausiga faafomai. E tusa ai ma le saunoaga a Mr. Bian, o Xinyiguang o loʻo i ai tulaga i fafo i Qingdao, Guiyang, Nanjing, Zhuhai, Changchun ma isi nofoaga. I totonu, o loʻo i ai foʻi mataupu faʻaoga i Wuhan K11 Plaza, Chongqing Planning Museum, Baotou Railway Bureau, Qingdao Science and Technology Museum, ma isi, ma ua auina atu i Rusia, Thailand, Singapore, Dubai ma isi nofoaga.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

I le avea ai o se faʻasalalauga faʻavaomalo o oloa faʻaoga LED ma fofo, ua tuʻufaʻatasia e Xinyiguang tomai faʻapitoa R & D, gaosiga ma faʻatauga gafatia. Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o faʻamalama o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le LED, o loʻo sili atu le atamai o faʻamalama o le fola o le fola o le LED, ma o loʻo tuʻuina atu foʻi i luma manaʻoga maualuga atu mo le manino o lau. I le taimi nei, ua manuia le atinaʻeina o Xinyiguang i se laʻititi laʻititi o le fola o le fola o le fola o le fola e le manaʻomia ai soʻo se mea fesoasoani, o se faʻaleleia mo le faʻaogaina o le fola o le fola o le LED, lea e mafai ona faʻamatalaina o se alualu i luma tele i le fola o le fola o le fale gaosi oloa. .

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Xinyiguang ua tuto'atasi atina'e le ta'ita'iga a le lalolagi "tekinolosi fegalegaleai atamai". Ina ua uma ona faaeeina le mata o le fola o le fola o le LED ma le atamai fegalegaleai, ua malepe i faigata eseese ma faia ai mea fou e fetaui ma manaoga o le maketi mo le manino o le mata o le fola o le LED. O se atinaʻe faʻatekonolosi maualuga o loʻo i le pito i luma o le alamanuia i le fanua o faʻamalama fola o le fola o le LED.

 


Taimi meli: Apr-20-2021