O le Xinyiguang P4 e faʻamalamalamaina le faletalimalo Zhaoqing Phoenix-fetu e lima

https://www.xygledscreen.com/indoor-led-display-screen-product/

O le vaiaso talu ai, na faʻaopoopoina ai e le Zhaoqing Phoenix Hotel se faʻaaliga faʻaalia maualuga i totonu o le fale.Xinyiguang's 28-square-meter P4 fa'aaliga LED e fa'apitoa i le fa'atupuina o se mata o le taumafataga o le faletalimalo.
I le taimi lava e tasi, i le aso lona lua talu ona faʻamalamalamaina le P4 LED tele mata, na faia ai le fonotaga a le faʻatau o le vaitamini muamua gaosia i totonu o le atunuʻu "Dongpeng Special Drink" e pei ona faʻatulagaina. O le fa'alauiloaina o le fonotaga a fa'ailoga ta'uta'ua,
Ina ia mafai ona galulue faʻatasi ma le faletalimalo e faia ma le manuia se konafesi faʻamalolo e tasi le vaiaso ma faʻamautinoa le faʻaogaina o le lau e leai ni faaletonu, o le aufaigaluega i luga ole laiga o loʻo tu i tafatafa o le lau 24 itula i le aso, tuʻuina atu lagolago faʻapitoa, aʻoaʻoga faʻapitoa, mata. pulea ma isi faasologa o taʻiala faʻapitoa mo le aufaigaluega faletalimalo.

22 33 44 55

 

(Au'aunaga muamua, vasega muamua! manatua lelei. Faʻaopoopo le susulu i loʻu olaga! Ua manumalo Xinyiguang i se tagata faʻatau malosi e pei o aʻu) O se vaega lenei o le faʻafetai mai le loto o le tagata faʻatau na tuʻuina atu i le kamupani le iloiloga maualuga. O le iloiloga maualuga ma le faʻataʻitaʻiga atoatoa ua manumalo ai la matou kamupani i se igoa sili ona lelei i Saina i Saute, ma faia se sao taua i le faʻamalosia atili o le fausiaina o le faʻailoga ma le faʻalauiloaina o faʻailoga i Saina i Saute. I le 2015, e mafai ona matou faia sili atu mo oe! I le 2015, o le a matou o faatasi ma oe.


Taimi meli: Me-11-2015