Xinyiguang LED fola lau fa'aagaoioia le ta'uta'ua o faleoloa fa'atau, "O fegalegaleaiga a tagata-screen e avea ma mea fa'amatagofie.

O le "Two Sessions" o le LED alamanuia faatoa oʻo mai i le iʻuga. Le tele o kamupani inisinia ma integrators i le leo ma vitio fanua ua i ai ni iloiloga fou mo le faʻatulagaina o fuafuaga faʻatau pe a uma ona vaʻaia ituaiga uma o faʻaaliga faʻaalia o le LED. E tusa ai ma le tuʻufaʻatasia lata mai o fesoʻotaʻiga faʻainisinia numera ma vitio, o upu autu e pei o le "laiti pitch, p1.5, mata fatufatuaʻi" o loʻo avea ma faʻamatalaga vevela i totonu o le pisinisi LED, ma o le tele o kamupani mata o loʻo faia taumafaiga faifaipea i faʻalavelave faʻatekonolosi ma fa'aaliga foafoa. Ua aumaia ai aafiaga lelei fa'aaliga i le tele o fa'aaliga, o lo'o i ai le tele o le atunu'u ta'ita'i gaosi oloafa'amalama fola o LEDXinyiguang.
O loʻo lipotia mai, e le pei o faʻamalama o le fola muamua, o le mata o le fola o le fola o le fola o le LED na faʻavaeina e Xinyiguang o loʻo i ai faʻapitoa le faʻaogaina o tekonolosi, faʻaogaina fou o le AR / VR, ma faʻaaliga faʻaalia e pei o le faʻapipiʻiina o le mata ma le puipui, lea e e fiafia i ai le tele o tagata fa'atau. Ua avea ma meafaigaluega masani mo le tele ma le tele o faʻatinoga faʻatinoga ma nofoaga faʻatau.

O faleoloa fa'aleaganu'u fa'aleaganu'u e liliu atu i nofoaga fa'atauga fa'apitoa, o lau fola e fa'ailoa mai ai avanoa fou mo atina'e

Talu mai le 2016, e matua ese lava ma le taʻutaʻua o fale nofomau fale, fale faʻatau pisinisi ua i ai i se tulaga o le "tagi" i lalo o le faʻatauga o faleoloa, o le nofoia e le oʻo i le tulaga masani, ma o le tinoitupe ua le maua. O le tele o faleoloa tetele masani na tatau ona liliu atu i le atinaʻeina o faleoloa. E tusa ai ma fuainumera le atoatoa ma atoatoa, i totonu o faleoloa lauiloa i totonu o le atunuu, toetoe lava 80% o latou o loʻo sailia suiga i tausaga talu ai nei, ma o le tele o atinaʻe ua latou faʻalauiloaina le faʻaupuga faʻalauiloa o "faʻatauga faʻapitoa", e aofia ai le New World. ma Shui On i Hong Kong, ma China Resources, Vanke, Wanda in the Mainland, etc. ua faʻalauiloaina faʻatauga faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa I totonu oi latou, o le faʻatinoga o le New World K11 e sili ona mata-mata. Na afua mai i le mamanu mamanu o se fale faʻatauga faʻatau. New World na fa'atuina muamua se tulaga i le K11 mo galuega fa'atino eseese. O le fa'aogaina o mata o le fola o le fola o le Xinyiguang LED e fa'amalieina ai le poto masani a le tagata fa'aoga ma le fa'aopoopoina o le 3D, VR/AR ma isi elemene feso'ota'i ua tosina mai ai le tele o tagata fa'atau e auai i fegalegaleaiga i luga o le saite.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

O le Optics Valley K11 e le gata o se faleoloa fa'atau, ae o se "fa'ato'aga ata fa'asolo". Xinyiguang LED fogafale ta'e lau fau lelei atoatoa se tasi o elemene faatufugaga. Pe a laa e tagata faatau le malamalama ma le ata lafoia, a o suia pea ata, e tele vaaiga e pei o le lagi fetū, mauga ua ufitia i le kiona, ma le alititai e aliali mai i lalo o latou vae, e maua ai e tagata se aafiaga lelei ma lagona. poto masani.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/
Atamai “fesootaiga a tagata-mata” – e mafai fo'i ona fa'aalia e le fola o fale le sogasoga I se fa'asologa o mea e fa'aosofia ai le va'ai a tagata, o le mamanu o le eleele o se vaega taua. O le mafuaʻaga lea pe a faʻatulagaina se faleoloa poʻo se faʻafouina, o le faʻafaigaluegaina o le eleele e faʻaaogaina le tele. Talu mai le 2011, e leʻi tupu aʻe le pisinisi faufale a Amerika ona o le faʻaitiitia o pisinisi faʻatau oloa ma le siʻitia o avanoa avanoa, ae talu mai le 2016 o loʻo faʻatupulaia le pisinisi i se fua faatatau faaletausaga o le 9%, o le tele o ia mea e mafua mai i galuega toe faʻaleleia o eleele i faʻatau. fa'afouga nofoaga

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/
Na taʻua e le matai faʻailoga ata Iapani Kenya Hara: “Atonu e faitau afe auala e vaʻai ai i le lalolagi ma lagona le lalolagi. Afai lava e mafai ona tatou faʻaaogaina nei faʻailoga ma auala faʻalogo i o tatou olaga i aso faisoo, o le mamanu." O le matau ma lagona e fausia ai lo tatou malamalama i le lalolagi. O se vaaiga o le lalolagi e mafai foi ona sau mai le fola o le fale i totonu o se faleoloa faatau.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/
O le fa'aogaina muamua o fa'amalama o le fola o le fola o le LED i le K11 o le taumafaiga a le Lalolagi Fou i fa'aaliga fa'atupu i faleoloa fa'atau. O le faʻamoemoe o le faatosina mai lea o tagata faʻatau e nonofo ma fegalegaleai atili i faleoloa faʻatau. O le mea moni, e lelei tele le aafiaga. I le avea ai o se taʻitaʻi i lenei fanua faʻaaliga foafoa, ua atiina ae e Xinyiguang le foafoa o le fola o le fola o le fola o le LED o lapopoa eseese e pei ole PH6.26, PH5.2, ma le PH8.928. E mafai ona faigofie ona ausia manaʻoga o le tele o vaaiga e aofia ai konaseti, faʻafiafiaga ata tifaga, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, nofoaga autu o fuafuaga o taulaga, ma isi. vaaiga moni, ma faʻamalosia le faʻaleleia o le fausiaina o faleoloa i le lumanaʻi e ala i le "fesoʻotaʻiga tagata-screen". O le tele ma le tele o le faʻamamafa o le a tuʻuina atu i luga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, ma o le mamanu o le fola o le fola o loʻo i luga o le eleele o se fofo sili ona lelei.


Taimi meli: Mati-20-2019