Xinyiguang campaigned mo le faailoga lauiloa faailoga o lau fola

I tausaga talu ai nei, o faʻaaliga faʻaalia o loʻo susulu malamalama i totonu o le alamanuia, ma o lau fola, e pei o se vaega na atiae muamua i le fanua o le faʻaaliga faʻaalia, ua faia foi le alualu i luma tele. O lau fola o aso nei e tu'ufa'atasia ai feso'ota'iga mata-tagata ma fa'ata'ita'iga foafoa e fa'atupuina ai se poto fa'atofu ma avea ma mea ta'uta'ua e faatosina ai feoaiga. Talu ai nei,Xinyiguang, o lona fa'atauga tele o ta'aloga fola fegalegaleai tulaga muamua i le alamanuia, taufetuli mo le fa'ailoga ta'uta'ua o fa'ailoga fola, lea na toe fa'apupulaina ai le talanoaga a Xinyiguang i le alamanuia. E masani lava ose pisinisi maualalo, afai e le faia se igoa, o le a avea ma poloka.

https://www.xygledscreen.com/about-us/

O le galuega filifilia o faailoga lauiloa ua fa'atulagaina e le Digital Audio-Visual Engineering Network. Digital Audio-Visual Engineering Network o se fa'asalalauga fa'atulafonoina na maua'a i le alamanuia mo le silia ma le sefulu tausaga. E silia ma le sefulu galuega filifilia o ituaiga pisinisi i se laina. O fa'ailoga mamalu na tu'uina atu ua avea ma malosiaga atoatoa o atina'e. Faʻalagolago i le atinaʻeina e le tagata lava ia "tekinolosi fesoʻotaʻiga atamai", Xinyiguang e gaosia ma faʻalauiloa oloa faʻapipiʻi fola o le fola o le fale, ma ua ausia le maualuga o le maketi, lea e iloa e le alamanuia.

https://www.xygledscreen.com/about-us/

Faʻavaeina i le 2012, Xinyiguang o se faʻapolofesa faʻapolofesa o oloa faʻaoga faʻavaomalo ma fofo. Xinyiguang o loʻo i ai se fale gaosi faʻaonaponei o 8,000 sikuea mita. O le vaega autu R&D e sili atu i le 20 tausaga o le poto masani i suʻesuʻega faʻapolofesa ma atinaʻe. Ua maua e le kamupani le tele o tusi pasi pateni aoga ma le tele o lipoti o suʻega e tuʻuina atu ai i tagata faʻaoga oloa ma auaunaga maualuga.

https://www.xygledscreen.com/about-us/

Na faalauiloa e Xinyiguang se tamai-pitch atamai fegalegaleai fola fola lau lau i lenei tausaga, lea e faaauauina ai le lelei o Xinyiguang fola ipu lau oloa e masani lava e le susu, susu-faamaonia, e le maseesee ma ofuina-tetee, ma super uta-tauave. Ona o le natura faʻapitoa o le fola o le fola o le fale, o ona manaʻoga lelei e sili atu le faʻamalosi nai lo oloa masani a LED. Xinyiguang faʻaaogaina mea faʻapitoa mo le fola o le fale i itu uma, ma o le maualuga e le susu e oʻo atu i le IP65. Pefu-faʻamaonia ma anti-fog ma le tele o isi tusipasi. E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga faʻainisinia, o le maualuga o le gafatia e ave i le sikuea mita e oʻo atu i le 3 tone, ma e sili atu le lelei.

https://www.xygledscreen.com/about-us/

Xinyiguang ua matua aafia i le vaevaega o fola fola ma lau mo le tele o tausaga, faaputuputuina le tau umi, ma faauigaina loloto le agaga tufuga o le atinaʻe. I le avea ai o se atinaʻe muamua e ulufale atu i le fale gaosi oloa lau fola, ua uma ona faʻaputuina e Xinyiguang le tele o lauiloa. O le aisa i luga o le keke e auai i le fola o le fola o le fale mata'itusi ta'uta'ua faailoga. Talosia ia manuia vave Xinyiguang!

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

 


Taimi meli: Nov-29-2021