Xinyiguang 2021 InfoComm Saina fa'aaliga i Beijing

I le aso 23 o Iulai, o le InfoComm China 2021 International Audiovisual Exhibition ma le autu o le "Su'esu'eina o fa'alogo fa'alogo ma fofo fa'afeso'ota'i e fesoasoani i suiga o lau pisinisi" na fa'ai'u lelei i le Beijing National Convention Center. I le avea ai o se tagata faʻapolofesa i le lalolagi atoa e tuʻuina atu oloa faʻaoga LED ma fofo,Xinyiguango lo'o pipii pea i le manatu o le 'au'aunaga o le "fa'aaliga atamai, fefa'asoaa'i lumana'i". O se oloa fou na fa'aalia i le fa'aaliga. Ina ia maua se malamalamaaga loloto o oloa fou na aumai e Xinyiguang ia te oe i lenei faaaliga, o le tusitala mai le Digital Audio-Visual Engineering Network na faatalanoaina Mr. Lv Yang, Faʻatonu Faʻatauga oShenzhen Xinyiguang Tekonolosi Co., Ltd., ma fa'amolemole sau i le Fa'atonu Lu e aumai se fa'amatalaga auiliili.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

O loʻo malamalama o Xinyiguang o se faʻapolofesa i le lalolagi e tuʻuina atu oloa faʻaaogaina ma fofo, ma o le "atamai faʻatekonolosi fesoʻotaʻiga" tutoatasi na atiina ae e Xinyiguang ua mausali i le tulaga maualuga i le lalolagi, ma ua manumalo i le tele o pateni fou. O le faʻavae ma le vaega autu R & D e sili atu i le 20 tausaga o le R&D poto masani i matata faʻapolofesa.

E tusa ai ma le Fa'atonu Lv, o lenei fa'aaliga e tele lava ina fa'aalia oloa e pei o le P2.97 small-pitch intelligent interactive floor tile screen ma le P4.68 interactive ladder screen. Faatasi ai ma i latou, P4.68 fegalegaleai apefaʻi lau o le oloa fou autu a Xinyiguang i lenei faaaliga. I le taimi nei, o Xinyiguang e naʻo lenei oloa faʻataʻitaʻiga mo le lau apefai fegalegaleai, ma sili atu faʻataʻitaʻiga o le a faʻalauiloaina i le lumanaʻi. O le mamanu o le P4.68 interactive step screen o suʻesuʻega faʻaletagata ma atinaʻe faʻavae e faʻavae i luga o le tino o le tagata ma suʻesuʻega i luga o le maualuga o laasaga mo le faʻaaogaina pisinisi ma le fale. E masani ona faʻaaogaina i faleoloa tetele faʻatauga, tafaoga faʻaleaganuʻu maualuga, kalapu i totonu o le fale ma isi taimi; ma le P2.97 laʻititi-pitch mata fefaʻatauaʻiga, ona o le susu ma le susu-faʻamaonia, e le maseesee ma le ofuina, e sili atu le mamafa, faʻafefe le leoa o le vevela, ma le ultra-maualuga lagona faʻafesoʻotaʻi tagata-komepiuta, ma isi. .

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Talanoa e uiga i le lumanai maketi sini ma fuafuaga, Faatonu Lv fai mai o le taimi nei, Xinyiguang tele taulai atu i suesuega oloa ma atinae, taulai atu i tekinolosi suesuega ma atinae. I le vaega mulimuli ane, o le a faasolosolo malie ona taulaʻi atu i fofo lautele atamai, faʻapipiʻi faifaipea manaʻoga moni o le maketi. I le lumanaʻi, o le fola o le fola o Xinyiguang o le a le gata ina faʻamalieina ai le vaʻai ma fegalegaleaiga a tagata, ae avea foi ma se 'au faʻatautaia fesoʻotaʻiga e pulea isi fofo oloa. O le a le toe fa'atauina fa'amau mo pupuni, ae fa'atau atu fa'atasi ma le fa'ata'ita'iga atoa; i le fanua o le faʻatulagaina oloa talosaga , Xinyiguang o le a faʻaauau pea ona aofia ai le fausiaina o le atamai o le malo, fale faʻaaliga atamai, faʻataʻitaʻiga sikuea i fafo, faʻaaliga immersive, falemataʻaga, falemataʻaga fuafuaina, falemataaga faasaienisi ma tekinolosi, ma isi i faleoloa lavelave tetele.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

I le avea ai o se atinaʻe vave ulu atu i le fanua o taʻavale fola o le taʻitaʻia, ua faʻaputuina e Xinyiguang le poto masani faʻapitoa faʻapitoa i le fanua o faʻamalama fola o le fola o le taʻitaʻia ina ua mavae tausaga o atinaʻe. Vaʻai i luma i le lumanaʻi, Xinyiguang o le a atiaʻe oloa faʻapipiʻi fola o le fola o le fola o le fola o le fola o loʻo i ai le avanoa e sili atu ona saʻo, ma faʻaauau pea ona faʻaleleia le poto masani o tagata faʻaoga i tulaga o mea o loʻo i totonu ma le faʻamaoni vaaia, ina ia le toe faʻaogaina le faʻamalama o le fola o le fola, ae mafai foi ona avea ma fofo. faiga.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/


Taimi meli: Iul-15-2021