Na fa'ataunu'uina ma le manuia le Fa'asalalauga Tutotonu o Tausaga a le Kalapu LED a Langma

I le aso 16 o Aukuso, na faia ma le manuia le faʻasalalauga o le Langma LED Industry Club na amataina e Mr. Li Hongyang, le ulu o Shenzhen Langma LED Industry Club, i le fale faʻaaliga o Decai Holdings. Tang Weidong, taitaifono o Decai Holdings, Zheng Yong, pule sili o Caiyida Optoelectronics, Zhang Jun, pule aoao o Xinyiguang Tekonolosi, Wen Maoqiang, peresitene o le Ruijun Semiconductor Research Institute, Ye Yuqing, pule o oloa o Jijian Design, Tian Chongliang, pule sili o le Jiarun Fund , Peng Shaopeng, pule sili o Yidianbang Tekonolosi, Guo Jianliang, taitaifono o Jiguangwang Tekonolosi, Liu Tieheng, pule sili o Sanxinwei Tekonolosi, Zhu Xiaofeng, sui peresitene o le faatauina atu o Geely Tong Electronics, ma isi malo na auai i le symposium. O Mr. Yu Jieliang, Channel Director of Tetra Holdings, na pulefaamalumalu i le sauniga.

https://www.xygledscreen.com/

Langma LED Industry Club ose fa'alapotopotoga fa'ale-malo e leai ni tupe mama i totonu o le alamanuia. O le to'atele o ona sui o ni tagata tuai tau pisinisi. Latou te maua le tele o tausaga o le poto masani i le LED faʻaalia le faʻaogaina o alamanuia ma maua ai se malamalamaga loloto i le atinaʻeina o tekinolosi ma tulaga tau atinaʻe. O le faʻamoemoe muamua o lona faʻavaeina o le tuʻufaʻatasia o le tele o punaoa i totonu o pisinisi, fesoasoani i le tele o atinaʻe e iloa lo latou lava taua, ma faʻaleleia le tupe mama o pisinisi.
I tausaga talu ai nei, o le tele o fonotaga faʻatekinisi faʻatekonolosi i totonu ma aʻoaʻoga aʻoaʻoga faʻapisinisi na faia e le Langma Club mai lea taimi i lea taimi na tosina mai ai le lautele o le aufaipisinisi ona o loʻo latou ogatusa ma le atinaʻeina o pisinisi ma gauai atu i tekinolosi lata mai. O le fa'atosinaina o le to'atele o sui fa'apisinisi e auai, o lo'o fa'atupula'ia nei le fa'alapotopotoga ma fa'ateleina lona fa'aaafiaga.

https://www.xygledscreen.com/

I le faʻasalalauga, Li Hongyang, peresitene o Langma LED Industry Club, na toe iloiloina foi le atinaʻeina o le Langma LED Industry Club mai le 2016 e oʻo mai i le taimi nei ina ua ia tuʻuina atu se tautalaga amata i le faʻasalalauga. Na ia ta’ua fo’i e fa’apea, i le lumana’i, e ala i le fesoasoani mai o le poto masani a loia a le asosi i le atina’e, o le a matou taumafai ai e faia nisi semina ma fefa’ataua’iga i taimi uma, ina ia fa’alauiloa atili ai le atina’eina o atina’e.

https://www.xygledscreen.com/

Ye Yuqing, le pule o oloa a Jijian Design, na faailoa mai ia i matou le aotelega o le Jijian Design. O le kamupani na faavaeina ia Oketopa 2018, e taulaʻi i le atinaʻeina ma le tautua o fofo faʻapitoa mo faʻaaliga laiti ma faʻatau pisinisi. O Jijian e iai sana ‘au agavaa ma fa’apolofesa. Na faʻatūina ina ua faʻaauau pea ona faʻalauteleina le maketi laiti. E masani ona tuʻuina atu auaunaga faʻapolofesa fofo mo kamupani lisiina ma kamupani fefaʻatauaʻiga mai fafo ma faʻatauga faʻaletausaga o le 100-500 miliona. I le fa'asalalauga, na fa'ailoa mai ai e Jijian Design ia i matou le tele o fa'ai'uga fa'aletonu laiti.

https://www.xygledscreen.com/

O Wen Maoqiang, le faatonu o le Ruijun Semiconductor Research Institute, na faailoa mai foi ia i matou le faʻaogaina o oloa Ruijun Semiconductor i luga o le faʻaaliga faʻaaliga, faʻamatalaina le laina oloa a Ruijun, ma sa i ai se fegalegaleaiga matagofie ma tagata kalapu i le fonotaga. , Aveta'avale LED ma fa'atekonolosi fa'aalia fa'atasi e tu'uina atu ai se tali au'ili'ili.

https://www.xygledscreen.com/

O Zheng Yong, o le pule sili o Caiyida Electronics, na faasoa mai ia i matou le aafiaga o Caiyida i le sefulu tausaga talu ai, ma faailoa mai o le mata o le LED o loʻo i ai nei o se tauvaga malosi ma e ogaoga le tau. I nai tausaga o lumanaʻi, o le atinaʻeina o kamupani faʻaalia LED o le a feagai ma luitau ogaoga. I le taimi lava e tasi, na faʻamatalaina foi e Mr. Zheng i se auala faigofie le fuafuaga faʻapisinisi, ma e ala i faʻataʻitaʻiga manino, na ia faʻamatalaina ai o le autu o le atinaʻeina o kamupani o loʻo taoto i le auaunaga a tagata faatau.

https://www.xygledscreen.com/

Tian Chongliang, pule sili o le Jiarun Fund, faamatalaina le moni o tulaga lamatia ma avanoa o loo feagai ma pisinisi laiti ma feololo mai itu eseese e pei o le Sino-US fefaatauaiga taua ma suiga faiga faavae a le atunuu, ma valaau atu i le LED kamupani faʻaalia e tuʻufaʻatasia mo le mafanafana ma feagai fa'atasi ma lu'itau.

https://www.xygledscreen.com/

I le avea ai ma sui o le Kalapu Langma ma o le failautusi aoao foi o le Kalapu Langma,Zhang Jun, pule sili oTekinolosi Xinyiguang, e maualuga le faʻamoemoe mo le atinaʻeina o le tulaga o Langma. Na ia taʻua foʻi, i le lumanaʻi, o le a ia le faagaloina lona uluaʻi faʻamoemoe, agai i luma, ma faʻaalu le tele o taimi ma avanoa e fesoʻotaʻi ai ma tagata uma. I le taimi lava e tasi, na te faʻamoemoe foi e mafai e le Langma platform ona fesoasoani i tagata uma ia sili atu.

https://www.xygledscreen.com/


Taimi meli: Aukuso-19-2019