Shenzhen North Railway Station Park ua filifilia fa'apitoa Xinyiguang Outdoor LED Floor Screen e Fa'atusa ai le Ata o le A'ai

Faatasi ai ma le alualu i luma o aai atamai, e le o toe faamalieina tagata faʻatau maketi i sitaili masani o faʻaaliga LED, ma e tele foʻi foʻi, mai lau mafolafola i faʻailoga faʻapitoa; mai le maualuga o le faʻaaogaina o le malosi i le maualalo o le malosi; mai pupuni i totonu i pupuni i fafo; le susu ma le eletise…fa'amalama fola o LEDna aliaʻe mai e pei ona manaʻomia e taimi. E iai a latou faʻatinoga lelei i manaʻoga taua e pei o le amoina o le uta, faʻatinoga o le puipuiga, faʻafefe o le vevela, ma le susu, ina ia mafai ai ona latou faʻafetaui i le soliga maualuga ma le umi o galuega i fafo.

Shenzhen North Railway Station o loʻo i le Itumalo o Longhua, Shenzhen City. O le nofoaga autu o le "fa autu ma le fa ausilali" mamanu felauaiga pasese a Shenzhen Railway. Shenzhen North Railway Station e aofia ai se vaega o le 2.4 miliona sikuea mita, faʻatasi ai ma 11 fausaga ma 20 auala, faʻatasi ai ma le pasese faʻaletausaga o le 52 miliona. Shenzhen North Railway Station e filifilia faapitoa le mata o le fola o le LED i fafo o Xinyiguang e faʻatusa ai le ata o le taulaga, faʻasalalau le aganuu a le taulaga, ma faʻamalosia fegalegaleaiga a tagatanuu.

https://www.xygledscreen.com/outdoor-led-floor-display/

O atigipusa taʻitasi o Xinyiguang i fafo o le fola o le fola o le fola o le fale e naʻo le 22.5KG, ma o le mafiafia o le laulau ma le module e na o le 9cm. Ae ui i lea, o le fola o le fola i le sikuea mita e mafai ona ave le mamafa maualuga o le 3 tone.

E le gata i lea, ua faaopoopo e Xinyiguang se ufimata aoga i luga o le mata o le fola o le fola o le LED. O le ufimata e faia i mea PC, e faʻasaʻo i le maualuga ma le maualalo o le vevela, ma e maualuga le faʻaogaina o le ofuina ma le fetuutuunai. E taua tele lenei mea, aua o le lau o le fola o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le eleele mo tagata e laa i ai, ma o lona pito i lalo e omo i fafo, ma na o paʻu uʻamea. A mafai ona fetuutuunai le ufimata, e mafai ona faʻagesegese le aʻafiaga mai le eleele i luga o le fola o le fola o le LED i se tulaga patino.

https://www.xygledscreen.com/outdoor-led-floor-display/

O le malosi ma le aoga o le gafatia o se tasi lea o mea e manaʻomia e faʻamautinoa ai le saogalemu ma le mautu o le faʻaogaina o le fola o le fola o le LED i le taimi o le faʻaaogaina. Lona lua, e le gata ina fa'aalia le fola o le fola o le LED i fafo i le la i fafo, ae fa'afefea fo'i le matagi ma timuga, o lea e taua tele ai le susu o mea fa'aeletoroni.

O le atigi pito i lalo, ufimata, uaea eletise ma le uaea faailo o le Xinyiguang i fafo o le LED fola o le fola o le fale o loʻo faia uma i mea mataʻutia ma le maualalo o le susu o le faʻaogaina o le suauʻu, ma a maeʻa le tele o taimi o le faʻamaufaʻailogaina, latou te maua lelei le susu ma le susu-faʻamaonia galuega.
O le pito i luma ma tua o le kapeneta e mafai ona oʻo i le puipuiga o le IP68.

https://www.xygledscreen.com/outdoor-led-floor-display/

O le pusa eletise o Xinyiguang i fafo o le faʻaogaina o le fola o le fola o le fola o le fale e faʻaaogaina ai se pusa alumini faʻamaʻi ma le vevela lelei, ma o se masini faʻafefe vevela faʻapitoa e mamanuina e se vaega R & D faʻapolofesa e ausia ai se galuega faʻafefe vevela sili atu le leoa, ina ia o mai tagata ma alu. e mafai ona tu i luga o le lau o le fola o le fale ma le filemu o le mafaufau, fegalegaleai ma taʻalo i ai i se auala toʻafilemu.

https://www.xygledscreen.com/outdoor-led-floor-display/

Xinyiguang fafo LED fogafale lau lau fa'aogaina XP komipiuta + pulea masini komepiuta + toe fa'afo'i polokalame ma masini e pulea ai le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aogaina o ata vitio ma ausia ai a'afiaga lanu vaivai, ma fa'aaogaina e le fa'apogai malamalama sili semiconductor moli-emitting diodes (fa'aaliga LED. ), maualuga maualuga, fa'apipi'i fa'alelei, fa'aaliga sili ona lelei.

https://www.xygledscreen.com/outdoor-ip68-protection-level-high-brightness-non-slip-led-floor-display-screen-product/

A maeʻa le eletise, ata, tusitusiga, faʻafiafiaga ma isi auala e toe faʻafoʻi ai e mafai ona iloa i luga o le lau o le fola o le fale, ma lanu matagofie ma aafiaga moni. Xinyiguang LED fola tile lau o le susu-faamaonia, efuefu-faamaoniga, anti-corrosion, anti-static, anti-uila, ma ua i luga o le taimi nei, puʻupuʻu, ova-voltage, ma lalo-voltage galuega tauave puipuiga. E faigofie ona tausia ma o loʻo i ai se olaga umi o auaunaga e sili atu i le 100,000 itula. .

I aso nei, ua faʻaaogaina lau fola o le fola o Xinyiguang i faʻaaliga, nofoaga faʻaleaganuʻu, plazas faʻatau, nuʻu, faʻasalalauga, faʻaaliga taʻavale, fale ofisa, alalaupapa, laufanua faʻatoʻaga, tafaoga maimoa, pa KTV, faʻaaliga tulaga, faʻalauiloa oloa, ma isi.


Taimi meli: Aukuso-09-2022