Fa'asoa muamua ile ISLE2017 Shenzhen Xinyiguang Exhibition

O lo'o iai pea aso e tolu a'o le'i tatalaina le Fa'aaliga Fa'asalalauga Fa'avaomalo a Guangzhou. I se taimi pu'upu'u, o le a fa'asoa atu e le fa'atonu ia oe fa'aaliga eseese o le LEDShenzhen Xinyiguang Tekonolosi Co., Ltd.o le a fa'aalia.

Talu mai le faʻavaeina o Shenzhen Xinyiguang, e toʻatele tagata atonu latou te le iloa le mea e faia e Shenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd. O i latou e iloa Shenzhen Xinyiguang o le a latou iloa o loʻo latou faia ni faʻamalama o le fola, ma o i latou na i ai i le kamupani latou te iloa foi. O lefeso'ota'iga LED fola ta'eleo le kamupani o loʻo i luma o le faʻaaliga faʻaalia LED.

https://www.xygledscreen.com/

Fa'asoa 1

Le 5th generation P8.9 floor tile ma e te toe molimauina le mata'ina o le fola o le fale lau

P8.9 o le fale muamua fogafale fa'alauiloa e Shenzhen Xinyiguang. O le ie maualuga-malosi e fa'aofuofu ma e le maseesee e mafai ona lagolagoina ni togi se lua e oo atu i le 2 tone. O le fa'aogaina o le fa'aogaina o mea fa'atekonolosi o mea fa'amalamalama e fa'aalia ai le fa'aaliga o ta'afale 8.9 fogafale sili atu ona moni ma fa'afiafia atili ai le tulaga.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Faasoa 2

O le lona tolu o augatupulaga P6.25 fola fola e fetaui ma oe mo totonu ma fafo o le fola lautele lau fola

P6.25 fola o le fola o le fale o se faʻaaliga fou faʻapipiʻi fola o loʻo faʻalauiloaina e Shenzhen Xinyiguang mo faʻamatalaga maualuga faʻaaliga fola. E maua ai le uta-faʻatau, anti-slip, ma faʻaalia le faʻaogaina o tekonolosi o le 8.9 fola o le fola o le fola, ma o se faʻailoga foʻi mo le faʻaogaina i totonu ma fafo. O le masini e fa'aulu ai le malamalama e fa'aaogaina ai lopa moli e le susu, ma o le maualuga e le susu e maualuga e pei o le IP65.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Faasoa 3

O le augatupulaga fou o totonu ma fafo lautele P5.2 taʻavale fola fesoʻotaʻiga na faia se amataga mataʻina, molimauina le maualuga faʻamalamalamaga fesoʻotaʻiga fola o le fola o le fale.

O le P5.2 floor tile screen o se augatupulaga fou o le maualuga o le faʻamalamalamaina o le fola o le fola o le fale na faʻalauiloaina e Shenzhen Xinyiguang i le lalolagi i le 2017. E faʻaaogaina se mamanu faʻapolofesa faʻapitoa, ma o le pusa tausiga pito i luma e faigofie ona taulimaina le disassembly ma le faʻapotopotoga. 5.2 O le fola o le fola o le ufimata mata o loʻo faia i mea PC alkaline maualuga maualuga, ma o loʻo togafitia i luga ole tekonolosi faʻamaʻi, lea e mafai ona sili atu le taʻalo o le anti-slip, anti-sharp, anti-scratch, ma isi; o le mamanu o le maualuga-saʻo ma le faʻamalosia faʻapipiʻi e faia ai le fola o le fola o loʻo faʻapipiʻiina lau uta-tauave gafatia e oʻo atu i le 2 tone i le sikuea mita.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Ioe, ua na'o se mea'ai. O le mea sili ona taua o le a faʻaopoopoina e Shenzhen Xinyiguang le faiga faʻafesoʻotaʻi e faʻaogaina le eleele e tutoʻatasi e Shenzhen Xinyiguang i nei laupepa uma o le fola ma tuʻuina atu i tagata uma i le potu D05, Hall 11.2 o le International Convention and Exhibition Center. I lena taimi, o le a tele ni ta'aloga fegalegaleai ma tagata uma e auai. Ia, o le a ou le toe talanoa atili e uiga i isi faatonu. Fa'amolemole sau ma auai fa'atasi mo nisi fa'amatalaga patino! O le a tatou feiloa'i vave.


Taimi meli: Feb-11-2017