Iloiloga ole XYG Team Building Gaoioiga ia Oketopa 2023

Iloiloga ole XYG Team Building Gaoioiga ia Oketopa 2023

Youtube:https://youtu.be/rEYTUJ6My5Q

Iloiloga a Jerry

Ia Oketopa, ua mou atu le vevela o le taumafanafana, ma ua amata ona faʻaalia e le laau osmanthus ni nai puʻupuʻu muʻamuʻa, e totogo malosi i lenei vaitau puaoa. I lenei vaitau o le seleselega, o la matou kamupani -Xin Yi Guang (XYGLED) Technology Co., Ltdna sau i le Xunliao Town, Huizhou City e faia se galuega faufale a le kamupani. Xunliao Town, Huizhou City o loʻo i totonu o se faga ma se faga lapotopoto e foliga mai o se seleselega tele o le tautoulu. O le tausaga 2023 o le a oʻo mai i le iʻuga, ma a maeʻa le toeitiiti atoa le tausaga o galuega faʻavavevave ma le olaga, ua tumu i matou i le malosi e ala i le fausiaina o le au.

IMG_1916

Ua fa'atulaga lelei e le matou kamupani pasi ma faletalimalo faletalimalo. I le taeao, na matou o ai i le pasi i le Xunliao Town i le Aai o Huizhou, ma o le toeitiiti atoa le lua itula o le faigamalaga na matou tulemoe ai. A o matou latalata atu i le mea e taunuu i ai, sa alu atu le pasi i luga o le alatele lapotopoto i le gataifale, ma o loo susulu mai le sami i o matou luma. O le savili susū o le sami na sosolo ai o matou foliga ma aveesea vave ai lo matou tautulemoe. Ina ua uma le taumafataga atoa, sa matou o mai i le uafu e iloa ai le folauga. Na folau lemu le vaa folau aga’i i le goto o le la i le savili susū o le sami, o nisi taimi e vaaia ai se tama’i i’a o lele mai le vai e peiseai o loo faafeiloai mai ia i matou. Sa na ona ou faalogoina le pao saisai o le vaa folau o loo sosolo i galu o loo siomia ai. I le taimi nei, e mamao mai le vevesi ma le pisi o le taulaga, o loʻo ou iloa le matagofie o le natura.

IMG_2033

Ina ua uma le folauga, sa matou o i le matafaga e taaalo ai i taaloga a le au. O le 'autu o ta'aloga a le 'au o le galulue fa'atasi, ma le kapeteni o lo'o ta'ita'ia ma mulimulita'ia e tagata o le 'au fa'atonuga e fa'amae'a ai le tele o ta'aloga lu'itau. E pei o le galulue faʻatasi e faʻamaeʻa luitau uma i galuega i aso uma. I le afiafi, na matou faia ai se paekiu mo le auaunaga a le tagata lava ia ma se pati afi, feula le savili oona o le sami, aai i papakiu manaia, inu pia suamalie, ma usuina pese fiafia. Fiafia i lenei taimi mafanafana i le atoatoa.

IMG_2088

IMG_2113

IMG_2182

IMG_2230

I le aso lona lua ina ua uma ona momoe i le po atoa, sa matou asiasi atu i le Malumalu o Mazu i le lotoifale. Fai mai o le tapuai ia Mazu e mafai ona maua ai le manuia, o lea matou te faʻamoemoe o le a mafai e le matou kamupani ona faʻateleina le alualu i luma ma tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa sili atu ona lelei ma auaunaga faʻapolofesa. Ona matou tofo ai lea i le uila afi mataʻutia, ma se afi taʻalili, o loʻo taufetuli i luga o auala gaoa o mauga, ma aumaia ai ia i matou se aafiaga tuʻuga ese. Ona matou asiasi atu lea i le falegaosimea fou i Huizhou, o loʻo i ai se siosiomaga matagofie ma atoatoa atinaʻe, lea na i ai se aafiaga loloto ia i matou. Na fa'atasi ma le fati matagofie a le tagata pese nofomau, na fa'ai'u ai galuega faufale a le matou kamupani i se paekiu i fafo i le po.

IMG_2278

IMG_2301

IMG_2306

IMG_2333

IMG_2386

Ua alu le taimi, i le emo o se mata, Xin Yi Guang (XYGLED) Tekonolosi Co., ltd ua faavaeina mo le 10 tausaga ma i se tulaga taʻutaʻua i le alamanuia mata fola LED. Ou te faʻamoemoe o le XYG LED SCREEN o le a faʻaauau pea ona alualu i luma i le lumanaʻi, ma faʻamoemoe e tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa maualuga ma auaunaga faʻapolofesa.

 

Iloiloga a Diana

Mai Oketopa 15th i le 16th, XYG na faʻatautaia le lua aso ma le tasi po o le fausiaina o galuega. O le ta o le iva i le taeao o le Aso Sa, ina ua mae‘a ona potopoto ane tagata faigaluega a le kamupani, sa pu‘e uma ata o tagata uma ma feosofi i luga o le pasi ma malaga ese atu. O le ta'avale e sili atu ma le lua tala e fai si vaivai. Ina ua taunuu i le mea e taunuu i ai, Sa matou aai muamua i le sami faapitoa. Ma ina ua mae'a sina fa'asa'oga i le faletalimalo, sa amata loa le galuega faufale. O le faʻamoemoe autu o le kamupani e faʻatulagaina lenei gaioiga faʻavae e tatau ona faʻanofo uma a tatou paaga, faʻateleina lagona i le va oi tatou, faʻamalosia atili ai i tatou ma malamalama faʻapitoa, ina ia sili atu le lotogatasi o la tatou kamupani, ina ia faʻalauiloaina. atinae o le kamupani.

O le mea muamua o le "aafiaga folau", pe a agi le savili faafouina o le sami, e foliga mai ua lelea ese foi le vaivai masani. O le la ua susulu fa'afememea'i i luga o le sami, o le auro lelei na ufitia ai le sami, ma o le vaa folau na folau i luga o galu, ma tafe ifo ona vae i le sami e fufulu ese ai le vaivai o le malaga.

O le fausiaina o 'au e masani lava ona mana'omia mo ta'aloga fa'atauva, ma na mua'i vaevaeina i matou i 'au se fa. Sa filifilia e vaega taitasi se taitai, galue i le igoa o le au ma le anavatau, ma amata loa le taaloga. Faatasi ai ma le taaloga o le taimi, ua uma foi le taimi o taaloga fiafia, ma a uma le tauvaga o le malosi faalemafaufau ma le tino, ua vaivai tagata uma.

Na taape tagata uma, ma sa ou savali i le talafatai ma maua se malamalama loloto i le fausiaina o au. I le taimi muamua na ou auai ai i le fausiaina o le au a le kamupani, i le taimi muamua ou te leʻi oʻo i le mana o le lotogatasi, ina ua matou taia le puipui i gaoioiga taʻaloga, na ou vaʻaia la matou 'au i se liʻo e talanoa e uiga i fuafuaga faʻavae, na ou iloa ai le malosi o le galulue faatasi. E ui ina matou talanoa uma i ai, ae o le matou faʻamoemoe muamua ia manumalo mo le 'au. Fesili mai ia te a'u poo le a le uiga o le fausiaina o le 'au? O le faia lea o le le toe tuulafoaiina ma maua se lagona o le auai, ina ia e le pei o se luko nofo toatasi, ia e iloa le eseesega i le va o le tagata ma le au, ma ia e iloa ai le malosi o le au. O lona uiga e le o toe i se tulaga taugata, ae o le a le aoga e aumaia ia i tatou.

Au'aunaga, o le 'autu lea o le fausiaina o 'au.

O tagata ta'ito'atasi o le 'au e tatau ona tautua i la tatou vaega. E mafaufau atili le ta’ita’i o le poloketi i le matafaioi a lenei vaega, ina ia mafai ona fai lelei le galuega. Mulimuli ane, o le galuega e faia e le 'au atoa, ae le o se tagata e toatasi. Ina ia faʻavae i luga o le tautua, fatuina se siosiomaga lelei galue mo tagata o le 'au. I se isi faaupuga, o le galuega a le tagata faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le tulaga ma tuʻu atu i tagata o le 'au e pepese lelei. E tusa lava pe sili atu se tagata o le 'au ia te oe, afai e te fesoasoani faamaoni ia te ia, o le a masani lava ona ia fesoasoani ia te oe, aisea la e leai ai? O le mea lea, 'aua le mata'u e ta'u atu i au soa mea ua e iloa, 'aua le lotoleaga, ae maise le tapu. O le mea e tatau ona faʻaalia iinei: o le tautua e le o lona uiga o le usitaʻi faʻafuaseʻi, e faʻavaeina, o le a tele le le malamalama, faʻanoanoa, ma o le a matua "toilalo", ae o le mea e te mauaina o se vaega o uo vavalalata ma se manatuaga matagofie o le a tausia pea e le tasi le isi ma talitonuina e le tasi le isi pe a mavae le tele o tausaga.

Faamaopoopo ma le faatulagaina

O lona uiga, tu'u tagata sa'o i nofoaga sa'o. O le mea moni, i le avea ai o se tomai auiliili ma mea e aofia ai galuega, e fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻiga ma auaunaga. Afai e lelei mea muamua, o le faʻamaopoopoina o le faʻalapotopotoga o se mea tonu lava. E lua itu e tatau ona gauai i ai, o le tasi o le gauai atu i le tulaga moni, e tusa ai ma le tulaga o le tagata; Muamua, faʻalogo lelei i le faʻatulagaina o galuega i se tulaga talafeagai.

I lo’u manatu, o le uiga o le fausiaina o le au, o le tuufaatasia lea o le malosi o le au ma ia maua e tagata taitoatasi se lagona o le galulue faatasi. E tutusa foi le moni i le galuega, o tagata uma o se vaega taua o le kamupani, felagolagomai o lo tatou manatu faavae, galue malosi o lo tatou faamoemoega muamua. O le ausiaina o a tatou sini o le fua lea o lo tatou manuia.

 

Iloiloga a Wendy

Talu ai nei, na faʻatulagaina ai e le kamupani se gaioiga faʻavae 'au i Huidong, ma sa ou matua fiafia lava e avea ma se tasi. I galuega fa'afiafia ma lu'itau ta'itasi o le fausiaina o 'au. Na ou malamalama loloto ai i le uiga o le "galulue a le au" ma matafaioi e tatau ona ou tauaveina o se sui o le 'au. Sa matou aoao e ala i faamalositino, suia e ala i aafiaga, maua le lotogatasi ma le faatuatuaina, ma faamalosia fesootaiga ma le galulue faatasi o le tasi ma le isi. I se faapuupuuga, e tele ni aogā na matou maua.

Sa matou folau i le nofoaga muamua o le aso muamua, ma sa matou tulimatai uma i le manogi o galu. A o tilotilo atu i le mamao ma le mamao o le matafaga, na aliali mai i luma o oʻu mata se vasa tele. O le lagi ma le sami e foliga mai e fesoʻotaʻi faʻatasi, ma o tumutumu mamao e le masalomia o le teuteuga sili lea o lenei laufanua lanumoana mama.

O le taaloga fau-au sa matua faagaeetia ai au. Sa vave ona iloa e tagata uma le tasi ma le isi ma fausia se au, ma felagolagomai lelei. O le ta'aloga a le 'au na sosoo ai "Passing" na lagona ai e tagata uma le vavalalata vavalalata i le va o tagata taʻitoʻatasi ma le 'au.

I le taumafai e aotele le toilalo ma le manuia i lea taimi ma lea taimi, na ou iloa ai le taua o le lotogatasi ma le galulue faatasi, ma maua ai se malamalama loloto atu i auala aoga i galuega i aso taitasi ma le tomai o le pulega o au.

I le afiafi, sa fai ai le papekiu, ma le manogi o mea faapapa na faaopoopo i le siosiomaga olaola. Sa sii e tagata uma se toast ma feinu faatasi e faamanatu ai le olioli o le faatasitasi. E toatele tagata na o mai i luga o le tulaga e pepese ma sisiva faatasi. Ina ua lava le uaina ma meaai, ona amata loa lea o se pati afi. Na uu lima tagata uma ma fai se li'o tele. Sa matou faalogo i le valaau a le taitai malaga ma faamaea le tele o taaloga laiti. Na agi malie mai le savili, ma mulimuli ane uu uma e i matou uma ni mea faapapa i o matou lima, ma faapea ona uma ai le malaga o le aso.

O le aso na sosoo ai sa matou asiasi atu ai i le “Mazu Temple” i Huidong. Na matou faalogo o le a puipuia e Mazu tagata uma e o atu i le sami ma toe foi mai ma le saogalemu. O ia o se atua e matuā faaaloalogia e tagata faifaiva. Sa ma mauaina ma la'u uo le Malumalu o Mazu o le ma nofoaga muamua lea ma tatalo ai mo le filemu. Ona matou savavali ai lea i le taulaga, ma tausisi i le mataupu faavae o le “sau a o e sau”, sa ma faatau uma lava ma la’u uo se taulima penina. O le isi tu'uga o le fa'ata'ita'i lea i ta'avale i fafo. Ina ua taunuu i le mea e taunuu i ai, sa fai mai le faiaoga ia i matou taitoatasi e fai ni mea e puipui ai. Ona faamatala mai lea ia i matou pe faapefea ona ave se taavale i fafo. Sa ma au faatasi ma se isi uo ma nofo i le nofoa pito i tua. Sa i ai le tele o puddles tetele i luga o le auala, o lea ina ua uma, e le o se mea e ofo ai ona o i matou taitoatasi e eseese tikeri o le "faaleagaina" io matou tino.

I le aoauli, na matou o ai e asiasi i le ofisa fou o le siosiomaga o Huizhou. O le siosiomaga fou o le ofisa e matua lelei, ma e mafai ona ou lagona o loʻo tulimatai atu tagata uma e galulue iinei. Ina ua uma ona fai se malologa puupuu ina ua uma le asiasiga, sa matou o atu loa i se tolauapiga papakiu lata ane. E manaia tele le siosiomaga, e siosiomia e faleie, ma se laau maualuga i le ogatotonu. Sa faatuina se tulaga laitiiti i lalo o le laau tele. Na matou potopoto fa'afeagai tonu ma le tulaga e 'ai le papakiu ma fa'alogologo i pese. Sa matua mafanafana lava.

E ui ina sa na o se lua aso puupuu o le fausiaina o 'au, ae o tagata uma o le 'au na alu ese mai le le masani i le masani, mai le faʻaaloalo i le talanoa i mea uma. Sa matou fausia se vaa faauo, ma sa faia a matou gaoioiga ma tausuaga faatasi. Sa seasea ma e le mafaagaloina. Ua uma le mea na tupu, ae o le lotogatasi ma le faatuatuaina na tatou maua mai ai e le mafai. O le a avea i tatou ma uo e galulue faatasi.

 

 

 


Taimi meli: Oke-19-2023