Forecast-Demand i le faʻaaliga fanua o le a siʻitia i le 2024. O fea vaega laiti o faʻaaliga LED e tatau ona faʻalogo i ai?

Faatasi ai ma le atinaʻe loloto omata fa'aaliga ta'ita'i, o le faaosofiaina o manaoga maketi ua taitai atu ai i suiga i le fausaga maketi o vaega o le faʻaaliga faʻaalia o le LED, ua faʻaitiitia le faʻasoaina o maketi o taʻutaʻua taʻutaʻua, ma ua maua ai e faʻailoga faʻapitonuʻu le tele o sea maketi i le maketi magoto. Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e se faʻalapotopotoga suʻesuʻe maketi taʻutaʻua se faʻamatalaga: o le manaʻoga i le fanua faʻaaliga o le a siʻitia i le 2024. O lea i le 2024, o fea vaega faʻaoga o faʻaaliga faʻaalia o le LED e tatau ona tatou gauai atu i ai? Tu i le fetaulaiga ala o le tausaga, e amata mai i le tuputupu aʻe, faʻatasi ma le faʻalauteleina o le atinaʻe, o lenei tusiga e tulimatai atu i le tuputupu aʻe o vaega faʻaaliga faʻaalia o le LED i le 2024, ma tuʻuina atu faʻamatalaga mo faʻataʻitaʻiga LED o loʻo fuafua mo le 2024.

Fa'ailoga numera

I le tausaga ua tuana'i, o faiga fa'alotoifale o lo'o fa'amalosia malosi le fa'atinoina o se fa'asologa o faiga fa'avae e fa'atupu ai le taumafaina, fa'alauiloa le taumafaina i vaega taua e pei o meaafale, ta'avale, mea fa'aeletonika, ma fa'ato'aga. O le toe faʻaleleia o le taumafaina ua faʻaosofia ai le manaʻoga mo faʻasalalauga. I le kuata muamua e tolu o le 2023, o le maketi faʻasalalauga i totonu o Saina na faʻatupulaia i le 5.5% i lea tausaga ma lea tausaga. O le fa'asalalauga o le fa'auluuluga autu lea o le pisinisi fa'ailoga numera, ma o le atina'eina malosi o fa'ailoga fa'afuainumera ua fa'aosoina ai ituaiga uma o mata LED i fafo ina ia sili atu ona ta'uta'ua e tagata fa'au'uga.

O le isi seti o faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le maketi faʻasalalauga sili ona tele i le itulagi o Asia ma le Pasefika, o tupe faʻaalu a Saina e tusa ma le 51.9% o le aofaʻi o tupe faʻaalu a le itulagi. O loʻo faʻamoemoeina o le fua o le maketi faʻasalalauga a Saina o le a oʻo atu i le US $ 125.1 piliona i le 2024, o se faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga e 4.7%. I le maeʻa ai o le tolu-tausaga zero-out policy, ua ulufale Saina i le tulaga toe faʻaleleia, ma o le tuputupu aʻe mautu ua avea ma masani. E tusa lava pe sili atu le mataala o le maketi i le faʻatupeina o faʻasalalauga nai lo le mea na faʻamoemoeina muamua, e faʻamoemoeina o tupe faʻaalu faʻasalalauga o le a faʻatumauina le paleni faʻalekuata faʻatupulaia i le tausaga atoa. O loʻo faʻamoemoe o le a tumau pea le maualuga o tupe faʻaalu faʻasalalauga i le 2024, faʻamauina mo le 80.0% o le aofaʻi o tupe faʻaalu, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga e 7.7%.

https://www.xygledscreen.com/platinum-series-ip66-outdoor-dooh-energy-saving-front-service-high-brightness-led-advertising-display-screen-product/

https://www.xygledscreen.com/outdoor-energy-saving-waterproof-full-colour-high-brightness-led-display-screen-product/

https://www.xygledscreen.com/platinum-series-ip66-outdoor-dooh-energy-saving-front-service-high-brightness-led-advertising-display-screen-product/

Aemaise lava i tulaga o faʻasalalauga faʻasalalauga, o le siʻitia o tupe teufaafaigaluega i le tele o ituaiga o punaoa i fafo e maualuga atu nai lo le tausaga talu ai, aemaise lava mo faʻasalalauga faʻalauiloa ma tagata faʻasalalauga ma paketi laiti ma feololo, maLED mata teteleua avea ma se tasi o mafuaaga autu mo le faateleina o tupe teufaafaigaluega. Faʻavae i luga o lenei mea, o loʻo faʻateleina le faʻaogaina o oloa faʻailoga numera i fanua faʻapisinisi faʻasalalau faʻavaomalo, maLED fa'aali fa'ailoga numeraoloa o le a avea ma se tasi o atinaʻe agaʻi i luga ole maketi ile 2024.

Fa'aaliga i totonu o le ta'avale

A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia manaoga o tagata fa'atau mo fa'afiafiaga i totonu o ta'avale ma ua fa'atupula'ia le malosi o mana'oga a kamupani ta'avale mo fa'atauvaga eseese, o lo'o fa'atupula'ia pea lau fa'aaliga i totonu o ta'avale i lau tetele ma le tele o lau, ae o lo'o fa'aleleia pea le tekonolosi fa'aaliga i totonu o ta'avale. ma fa'aleleia. Fa'amasinoina mai le tulaga o le tele o fa'aaliga ta'avale i le 2023, fa'atekonolosi fa'aaliga mata fa'aletino ua vave fa'aleleia ma fa'asolo mai le LCD i le Mini LED, Micro LED, ma isi. I totonu oi latou, Mini LED backlight ei ai tulaga lelei i totonu-fa'aaliga ta'avale. Talu ai ona o le faʻaogaina o le siosiomaga o taʻavale e faigofie i tulaga ogaoga e pei o le maualuga ma le maualalo o le vevela ma le maualuga o le susū, e manaʻomia tele suʻega faʻamaoni mo vaega taʻavale. I le faʻaopoopoga i le maualuga o le faʻatuatuaina ma le maualuga o le eseesega mo le faʻaalia o le susulu i lalo o le malosi o le susulu o le la, o loʻo tuʻuina atu manaʻoga maualuga i luga o faʻailoga mataʻutia eseese, lanu gamut, saoasaoa tali, ma isi, lea e tupu e avea ma mea lelei o oloa Mini LED. O le mea lea, ua avea le Mini LED backlight ma fofo sili mo faʻaaliga fou a le au gaosi taavale.

https://www.xygledscreen.com/led-transparent-film-screen-2-5mm-thickness-flexible-customizable-high-transparency-product/

https://www.xygledscreen.com/led-transparent-film-screen-2-5mm-thickness-flexible-customizable-high-transparency-product/

I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻalauiloaina foʻi ma faʻatinoina foʻi faʻaaliga eseese ma fofo faʻaaliga fou e pei o holographic, mata manino, AR / VR, ma faʻaalia le 3D ua amata ona faʻaaogaina i taavale. O fa'aaliga fa'aaliga i totonu o ta'avale ua avea ma se tasi o taula'iga o fa'atauvaga 'ese'ese i ta'avale. I le 2024, o lau fa'aaliga o totonu o ta'avale o le a amata ona atia'e aga'i i tulaga maualuga, fa'atofuina. Mini LED ma Micro LED o le a faʻafeiloaʻi se avanoa lelei mo le atinaʻeina i le fanua o faʻaaliga i totonu o taʻavale.

Fa'ailoga fa'ailoga tulaga

O le tamaoaiga o le konaseti i le 2023 ua avea ma mea mataʻina. E tusa ai ma le iiMedia "2023-2024 China Concert Industry Development Trend Research Report", o loʻo faʻatatauina o le tau o le gaosiga o le "concert economy" o le a oʻo atu i le 90.3 piliona yuan mai le 2023 i le 2024, lea o le a ausia ai le faʻatupulaia o le pa faʻatusatusa i le 24.36 piliona i totonu. 2022 ma le 20 piliona i le 2019. E le faigata ona vaʻaia mai nei faʻamaumauga maualuga pe a faʻatusatusa i tausaga talu ai, o le manaoga o maketi i totonu o le atunuʻu mo konaseti ua ausia le siʻitia o le osooso, o lona uiga o le faʻaogaina ma le atinaʻeina o faʻaaliga faʻaalia o le LED ua faʻaalia foi. i se si'itia tele o manaoga.

https://www.xygledscreen.com/products/

https://www.xygledscreen.com/products/

https://www.xygledscreen.com/transparent-led-display/

https://www.xygledscreen.com/x-smart-series-ip66-outdoor-ultra-light-rental-led-transparent-screen-die-cast-aluminium-cabinet-product/https://www.xygledscreen.com/rental-indoor-outdoor-led-display-product/

E taua le matauina o lenei tausaga, na tuʻuina atu ai e le National Development and Reform Commission ni faiga e 20 i le toe faʻaleleia ma le faʻalauteleina o le taumafaina, lea o loʻo faʻamaonia manino mai e le ono ma le fitu mataupu e faapea "o le faʻatamaoaigaina o aganuu ma tagata tafafao maimoa ma le faʻalauiloaina o aganuu, faʻafiafiaga, taʻaloga ma faʻaaliga taumafa. ”. O lona uiga, i le tulaga o faiga faavae a le atunuu, o loo lagolagoina atoatoa le taumafaina o aganuu ma turisi. I le taimi lava e tasi, e faasaga i le talaaga o le toe faʻaleleia atili o le tamaoaiga, ua toe faʻaleleia atoatoa le faʻaogaina o le tuimotu, lea na mafua ai le malosi o le toe faʻaleleia o le taumafaina i totonu o pisinisi faʻafiafia, e aofia ai taʻaloga. O le tamaoaiga o le konaseti i le 2024 o le a faʻaauau pea ona faʻaalia se tulaga lelei o le atinaʻe ma avea ma afi fou e faʻalauiloa ai le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga lisi o le LED.

Koneferenisi LED masini uma-i-tasi

E tusa ai ma faʻamaumauga a le iiMedia, o le tele o maketi o pisinisi faʻasalalauga vitio a Saina o le a oʻo atu i le 16.82 piliona yuan i le 2022, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 13.5%. A'o fa'alauteleina le fa'aogaina o feso'ota'iga vitiō, o mana'oga o mana'oga o pisinisi eseese e fa'ateleina le fa'aeseesega, ma o le a atili fa'atosina ai le maketi. O loʻo faʻamoemoeina o le a oʻo atu le tele o maketi i le 30.41 piliona yuan i le 2025. I le feagai ai ma le suiga o le siʻosiʻomaga ma manaʻoga, o avanoa faigaluega numera ma faiga faʻapitoa o ofisa ua avea ma masani fou mo ofisa faʻapisinisi. Toeitiiti atoa le 50% o tagata faʻaoga B ma C-end e faʻaogaina faʻasalalauga vitio sili atu nai lo tausaga ua mavae. Ole mana'oga pisinisi mo fonotaga vitio o le a fa'asalalau atili, ma le tele o maketi oLED uma-i-tasi masiniua fa'amoemoe e fa'alautele atili ile 2024.

https://www.xygledscreen.com/multifunctional-high-definition-mobile-multi-installation-led-all-in-one-tv-product/

Fa'atusatusa i le LCD masani ma fa'asalalauga fa'apisinisi, o LED uma-i-one e sili atu le lelei i le va'aiga va'aia ma le tu'ufa'atasiga o galuega. I le taimi muamua, ona o mea taua e pei o le tau, o le tele o uta o LED uma-i-one na faʻatatau mo se faʻatapulaʻaina o le maketi atoa o konafesi. Faatasi ai ma le matua o tekinolosi ma le faʻaitiitia o tau, o le tau o oloa o LED uma-i-one ua vave ona paʻu, ma faʻatau vave. O LED uma-i-one e fa'atatau i le maketi i luga a'e o le 110 inisi, ma e talafeagai mo vaaiga e pei o potu fono tetele ma tele i luga a'e o le 100 sikuea mita. I le taimi nei, o le tele o kamupani mata ua ulu atu ma le malosi i le maketi ma faʻasalalau le tele o LED uma-i-tasi oloa. I lenei laʻasaga, o le tele o oloa LED uma-i-tasi e faʻaaogaina fonotaga e avea ma malae taua, ma e mafai ona faʻaoga i le tele o faʻataʻitaʻiga faʻaoga, ae o faʻaaliga eseese o le a faʻapipiʻiina i polokalame eseese ma faiga faʻaoga. I le faʻaopoopoga i fonotaga, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le LED uma-i-ones ua faʻalauteleina ma lautele, ma ua latou ulu atu i aʻoaʻoga, togafitiga faafomaʻi, malo ma atinaʻe ma isi matata. Ou te talitonu faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o le tele o tagata gaosi oloa, o le a faʻateleina le faʻaogaina o LED uma-i-one i le 2024.

XR fa'afana ata

I le avea ai o se maketi o loʻo tulaʻi mai, XR virtual shooting ua vave ona atiaʻe i tausaga talu ai nei. E le gata o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauiloaina e faiga faʻavae a le atunuʻu, ae o le itu faʻailoga o loʻo faʻavavevaveina foi lona faʻatulagaina. I le tulaga faʻamautu, e leai se faʻaletonu o le faʻamalosia faifaipea mai kamupani tetele e pei o Alibaba ma Tencent, lea o loʻo faʻaauau pea ona ulu atu i le tele o leo-visio. I se faigaXR meafaigaluega, ina ia ausia le poto masani immersive, e tatau ona faʻaleleia le faʻatofuina o le vaʻaia e ala i le faʻaleleia o le faʻaaliga o le lau, fanua o le vaʻaiga ma le faʻafouina o le fua. O lau fa'aaliga fa'aalia LED e leai se filifiliga ae ia avea ma se tasi o filifiliga sili ona manaia i le taimi nei. O fa'ata'ita'iga fa'apitoa o lo'o iai nei o ata tifaga ma televise, fa'asalalauga leitio ma televise, ma a'oa'oga ma a'oa'oga. I le lumanaʻi, aʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina faʻaaliga, o le a fausia ai foʻi se avanoa maketi lautele mo le fanaina o le XR virtual, ma aumaia ai le malosi fou i le maketi faʻaalia o le LED lea e faʻagesegese ai le manaʻoga. O nisi o tagata fai pisinisi e vavalo mai o le maualuga o le tuputupu aʻe o le faʻaalia o le LED i lalo o le XR virtual shooting i Saina o le a tumau i luga aʻe o le 80% i le isi tolu tausaga.

https://www.xygledscreen.com/products/

3

I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o masini ma masini komepiuta e pei o AI tele faʻataʻitaʻiga ma tupe meataalo, o le tele o oloa B-end faʻatau pisinisi o le a faʻaaogaina ma faʻaaogaina i le tele o faʻaaliga e pei o aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga, faʻafiafiaga fale faʻaaliga, ma fa'alauiloa fa'asalalauga tu'usa'o. I le taimi lava e tasi, o le maketi lautele o le C-end o loʻo faasolosolo malie ona tatalaina, ma o le suʻesuʻeina o tekinolosi autu ua aumaia ai se faʻamatalaga sili atu ona faigata. O fa'afiafiaga e pei o ta'aloga XR, konaseti, ma fa'asalalauga tu'usa'o ua amata ona ofi atu i aiga. O le si'osi'omaga o le fa'ai'uga o mea o lo'o fa'atuputeleina le mauoa, ma o le XR virtual shooting o le a fa'aolaina ai le malosi i le atina'eina umi o le fa'aaliga fa'aalia o le LED.

 

Le atinae omata fa'aaliga ta'ita'iua matua atoatoa. E faʻafefea ona oso i fafo mai le voluma i totonu ma ausia suiga ma faʻalavelave o se faʻafitauli masani o loʻo feagai ma le filifili pisinisi. E faigata ona ausia se tulaga mata'utia tele i tekinolosi i se taimi pu'upu'u, ma o le fa'alauteleina o fa'ata'ita'iga fa'aoga fou ua avea ma taulaiga a le tele o tagata gaosi oloa. Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi fou e pei ole AI ma le Initaneti o Mea, o le a faʻavaveina le faʻaogaina o faʻaaliga atamai. I le taimi lava e tasi, o lau telefoni feaveaʻi i faʻafiafiaga i fale ma faʻataʻitaʻiga o ofisa e maua ai foʻi e tagata faʻatau ni aafiaga fou. O le mea lea, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le tuputupu aʻe o le maketi maketi ma le faʻaauauina o faʻalavelave faʻaalia o faʻaaliga faʻaalia o le LED i faiga fou, tekinolosi fou, ma fanua fou, o faʻataʻitaʻiga faʻaoga ma faʻaoga lautele o pito i lalo e tatau ona faʻalauteleina, ma o le alamanuia ua i ai. tele le tuputupu aʻe ma le atinaʻe gafatia.product_banner

 

 


Taimi meli: Tes-27-2023