Taulai atu! 2023 ua faamoemoe e tatalaina se amataga fou mo le manuia o le alamanuia LED

I le 2022, i lalo o le aʻafiaga o le COVID-19, o le a faʻaitiitia le maketi o le LED i totonu. O loʻo faʻamoemoe a toe faʻaauau galuega tau tamaoaiga, o le maketi o le LED o le a faʻaalia foi le toe faʻaleleia.Fu'a fe'avea'imafa'ailoga fa'apitoamaua se manaoga maketi malosi. Faatasi ai ma le alualu i luma o le Mini / Micro LED tekinolosi ma superimposed numera Saina fausia siosiomaga mafanafana matagi, o le maketi LED e faamoemoe e ausia le tuputupu ae faifai pea.

I lenei lomiga, matou te lisiina 4 faiga faʻapitoa ma faʻatinoga maketi o soʻotaga eseese i le faʻaaliga faʻaalia i le 2023 mo lau faʻamatalaga ma mo le faʻamaonia.

1: O le a faʻafeiloaʻi e le alamanuia LED se mamanu fou

E ui lava o le manaʻoga o le a faʻatumauina i le 2022, o gaioiga o le tuʻufaʻatasiga faʻapisinisi e masani lava. E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasia o amio a pisinisi autu tuʻufaʻatasia e suʻesuʻega faʻatagaina "2022Q4 LED Industry Quarterly Report", o loʻo i ai se avanoa maualuga o lenei tausaga o le a faʻafeiloaʻi ai se mamanu fou i luga o le vaʻa, itu afifi, ma le itu faʻaaliga.

Suiga i aia tatau fa'atonutonu a kamupani fa'asinomaga fa'a-LED i le kuata muamua e tolu o le 2022

Hisense Vaaiga & Suiga Malamalama

I le ogatotonu o Mati, na teu ai e Hisense Visual le 496 miliona sea i Qianzhao Optoelectronics. O le umiaina mulimuli ane na faʻateleina le tele o taimi, faʻatasi ai ma le aofaʻiga o tupe faavae faʻasoa o le 13.29%, ma avea ma tagata sili ona tele o le Qianzhao Optoelectronics.

BOE & HC Semitek

I le faaiuga o Oketopa, ua fuafua le HC Semitek e suia lana pulega, ma o sini patino o le a maua le 20% -30% o sea. Ia Me 2021, na umia ai e Huashi Holdings se 24.87% sea i Huacan Optoelectronics, ma avea ma kamupani sili ona tele e umia sea.

Aseta a le Setete o Shenzhen & AMTC

I le masina o Me, na suia ai le tagata e umia sea pule ma le pule tonu a Zhaochi Co., Ltd. i Aseta a le Setete o Shenzhen, faatasi ai ma le tau fesiitaiga o le 4.368 piliona. ina ua uma ona avatu. Capital Group ma Yixin Investment o lo'o umia le 14.73% ma le 5% o sea

Nationstar Optoelectronics & Yancheng Dongshan

O Oketopa 10, na fuafua ai le Nationstar Optoelectronics e faʻatau se 60% sea i Yancheng Dongshan i tinoitupe. Afai e maeʻa le fefaʻatauaiga, o le a umia e Dongshan Precision ma Guoxing Optoelectronics le 40% ma le 60% o le tutusa o Yancheng Dongshan.

Nanfeng Investment & Liantronics

I le aso 10 o Aokuso, na tuʻuina atu ai e le Lianjian Optoelectronics se faʻasalalauga suiga o le umiaina ma le tau o fefaʻatauaiga o le RMB 215 miliona; ina ua maeʻa le fefaʻatauaiga, na umia e Nanfeng Investment 1504% o sea

 

2: O le tuputupu aʻe o le Mini / Micro LED e tumau pea e le faʻaitiitia

I le 2022, o le tele o vaega o le alamanuia o le a faʻatautaia, ae o le Mini / Micro LED o le a faʻaauau pea le tuputupu aʻe. Mai le vaaiga o meataalo LED i luga, o le aofaʻiga o le aofaʻi o tupe maua o Mini LED backlight chips, Mini LED RGB chips ma Micro LED chips na oʻo atu i le 4.26 piliona yuan, o le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga e tusa ma le 50%.

Mini/Micro LED chips ma fa'ata'ita'iga fa'aoga

Mini/Micro LED meataalo ma fa'ata'ita'iga fa'aoga (2022)

Ulufale atu i le 2023, faʻatasi ai ma le tuʻuina atu o faʻamaʻi faʻamaʻi ma le faʻatonutonuina, o le faʻagasologa o pisinisi ole Mini / Micro LED o le a faʻatinoina e pei ona faʻatulagaina.

I tulaga o le Mini LED backlight, ua uma ona i ai se maliega i luga o se fofo lautele, o lea e tatau ai ona faatumauina se tuputupu aʻe i le 2023 i lalo o le tulaga o le faʻaleleia atili o tau;

E tusa ai ma le Mini LED RGB, faʻatasi ai ma le siʻitia o uta ma fua, ua paʻu le tau o chip i le nofoaga manaia o le mamafa o le voluma, ma ua amata ona suia oloa faʻaalia o loʻo iai nei. O loʻo faʻamoemoeina o le tuputupu aʻe i le 2022 o le a faʻaauau pea i le 2023.

图片2

 

2021-2026 Laiti/Micro LED Chip Gaosia Fuafuaga Tau

3: Metaverse fa'aaliga LED e susulu i le mea moni

Afai tatou te talanoa e uiga i le upu sili ona talanoaina i le 2022, e tatau ona avea ma "Metaverse". O tekinolosi eseese e pei o le fa'atofuina o komepiuta, fa'aputuga pito, a'oa'oga loloto, feso'ota'iga tu'ufa'atasi, fa'aliliuga afi, ma isi mea ua maua ai fa'alavelave mata'utia, fa'asolo malie le fa'atupuina o manatu totoa o tagata. E ui lava, i le amataga o lenei tausaga, o le chatGPT na matua gaoia le malamalama, lea na tatalaina ai se taamilosaga fou o tuuga lima valea i le lalolagi tekinolosi. Ae ui i lea, o le faʻamasinoina mai le tulaga moni o le alamanuia, o aga talafeagai e faʻamaonia faapitoa i le CES ma le ISE, o faʻaaliga tetele e lua na faʻaalia talu ai nei e le faʻaaliga. Ua agai i luma le maketi tele.

图片3

 

Global VP ma XR tau aofa'i o galuega

4: E toe foʻi le alamanuia i le tulaga tuputupu aʻe

Muamua lava, mai le 2022 faʻataʻitaʻiga otootoga i le "LED Screen Industry Quarterly Report", e mafai ona iloa o le faʻatinoga o le tele o kamupani ua paʻu i lea tausaga ma lea tausaga.

图片4

 

Fa'aaliga Fa'atinoga o le LED ma fa'aalia tagata gaosi oloa ile 2022

I tua atu o le mamafa i luga o le faʻatinoga o le tele o kamupani o loʻo i ai le faʻaletonu o manaʻoga maketi na mafua mai i le faʻamaʻi, lea na mafua ai ona paʻu le tau ma le voluma i le itu lava e tasi. O le avea o se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaliga faʻaalia o le LED, e tusa ai ma le "2022 Small Pitch and Micro Pitch Research White Paper", o le manaʻoga a le alamanuia mo pika pika o le a toetoe lava 90,000KK / masina i le 2021, ma e tusa ma le 60,000 ~ 70,000KK / masina i le 2022. , o lo'o fa'aalia ai se pa'u tele i le mana'oga. I le 2023, o le a faʻamalieina le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi i totonu, ma o le faiga faʻavae o le a taulaʻi i le toe faʻaleleia o le tamaoaiga. I le itu i fafo, o le aafiaga o faiga faavae tau tupe na faatino e le Federal Reserve ua faaitiitia; ona, o mea tetele e lua o loʻo aʻafia ai le tamaoaiga i totonu o le atunuʻu ma fafo i le 2022 o le a faasolosolo malie ona mou atu i le 2023; e mafai ona iloa o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le a faʻamalosia ai le toe faʻaleleia o pisinisi.

E taua foi le maitauina i le taimi o le Spring Festival i le 2023, o kamupani LED eseese ua uma ona o atu i fafo e auai i le ISE faʻaaliga, lea na faʻasalalau aloaia ai le faigamalaga fou a le LED i se "taimi e leai se faʻamaʻi".

I le aotelega, e mautinoa lava o le a toe foʻi le alamanuia i le tulaga tuputupu aʻe. O le tausaga atoa o loʻo faʻaalia ai le paʻu muamua ona faʻasolosolo ai lea. O lona uiga, o le afa muamua o le tausaga o loʻo i lalo o le mamafa, ma o le afa lona lua o le tausaga e faʻamoemoe e toe faʻaleleia i le toe faʻaleleia. O le aotelega o lo'o tumau pea le fa'amoemoe lelei.

图片5

 

Global LED Fa'aaliga Maketi Suiga Manaoga

A maeʻa le faʻamaʻi COVID-19 i le 2023, o le a toe faʻaauau le maketi o le LED i le ala saʻo.XYGLEDfa'atumauina le mulimulita'i i le ala o oloa fa'amautu a le kamupani, fa'amama oloa autu, fa'alautele atili le lelei o oloa, ma fa'aauau pea ona fa'atupuina vaega o maketi. Ole kamupani ole a su'esu'e loloto ilefa'amalama fola o LED, faʻatoʻilaloina faʻafitauli, foia faʻafitauli o loʻo i ai i totonu o le alamanuia, faʻaauau pea ona taʻalo le agaga "taʻitaʻi", tuʻufaʻatasia faʻalavelave laiti i faʻalavelave tetele, ma ausia le aafiaga o le "1 + 1> 2". A maeʻa ona foʻia faʻafitauli faʻapitoa, XYGLED o le a faʻaogaina le tekonolosi fou i le tele o faʻalapotopotoga ma aumaia nisi tulaga masani. O le a tatou le suia lo tatou uluai faamoemoega ma faaauau pea ona agai i luma!

 

Disclaimer: O se vaega o faʻamatalaga o le tusiga e sau mai le Initaneti. O lenei 'upega tafaʻilagi e naʻo le faʻavasegaina, faʻasologa, ma le faʻasaʻoina o tala. E mo le faʻamoemoe e faʻasalalau atili faʻamatalaga, ma e le o lona uiga e malilie i ona manatu pe faʻamaonia le moni o ana mea. , pe afai o tala ma tusitusiga i luga o lenei 'upega tafaʻilagi e aofia ai mataupu tau puletaofia, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi lenei nofoaga i le taimi, ma o le a matou taulimaina i se taimi vave e mafai ai.


Taimi meli: Me-24-2023