Tulaga o Atina'e ma Fa'amatalaga Fa'ainisinia o Va'aiga Matagofie o le LED ile 2023

A'afia ile Covid-19,O lo'o gaosia mata manino LEDo loʻo faʻalogo atili i suʻesuʻega ma atinaʻe, vaevae manino tulaga mata, faʻapotopotoga, ma faʻailoga gaosiga. O le tau le vaaia o tau e faigata ai ona ola le au gaosi oloa, ma e sili atu ona mafai e le au gaosi oloa ona taulaʻi atu i le atinaʻeina o oloa fou mata manino LED i le maketi o fesuiaiga o tau ma eseesega, ma faʻaalia ai.

 

Faatasi ai ma le faateleina o manaoga maketi, LED malamalama mata tekinolosi ma oloa o loo faaauau pea optimized, ma e oo lava i tekinolosi fegalegaleai ua tulai mai, atili aumaia ai se aafiaga lelei. Faʻatasi ai ma le faʻaitiitiga faifaipea o le pixel pitch ma le faʻaleleia atili o le faʻaogaina ma le mautu, ua faasolosolo malie ona faʻaogaina e le mataʻitusi manino le maketi ma uiga maualuga ma le manino, ma e oʻo lava i le nofoia o se tulaga taua i le fanua o puipui puipui tioata.

https://www.xygledscreen.com/high-definition-high-transparency-ultra-thin-transparent-led-display-screen-product/

Faʻatasi ai ma le matua o le faʻamalamalamaina o le LED, o faʻamalama ata tifaga LED, tioata tioata, ma tioata tioata tioata ua avea ma sui mataʻina galuega, ma ua avea pupuni laititi vaʻaia ma se itu fou. O le atinaʻeina ma le faʻaogaina o nei oloa faʻapipiʻi manino ua molimauina le faʻavavevaveina o le atinaʻeina o ata manino.

 

Ona o le faasolosolo malie o le maketi mataʻina faʻaaliga faʻaalia LED ma tapulaa o lona faʻaogaina i fanua e pei o puipui puipui tioata. Ina ia faʻaleleia lenei tulaga, ua fananau mai mata manino LED ma ua vave ona atiaʻe talu mai le 2017, faʻateleina le mauaina o le fiafia i maketi. I le taimi lava e tasi, i le fuafuaina o le taulaga ma le fausiaina, o fale faʻainisinia tioata tioata e sili atu ona lauiloa, lea na mafua ai le tulaʻi mai o faʻaaliga manino o le LED i totonu. Le fa'ameaalofaina o fale fa'ainisinia tioata i fa'ailoga, lanu eseese, fa'aonaponei, ma se lagona o tekinolosi, tu'uina atu i tagata se fa'aaliga tulaga ese. E fa'aauau pea ona pa le mata o le mata o le LED, ma le tele o le maketi. E tusa ai ma faʻamatalaga, o le tau o maketi o faʻaaliga manino o le LED o le a tusa ma le 10 piliona yuan i le 2025.

 

I tausaga talu ai nei, ua aliaʻe mai le manatu o le "faʻatau fou", ma ua faia se sao taua i faʻamalama faʻatau pisinisi faʻatau, teuteuga i totonu, faʻailoga fale, ma isi fanua, e aumaia ai suiga tetele i faleoloa fou. O le eseesega ma le lagona o tekinolosi e fausia ai se faʻatauga sili atu ae le faʻafefeteina le mamanu o faʻamalama faʻaaliga ma faleoloa. O le tele o ituaiga fa'ailoga, ta'avale, mea teuteu ma isi oloa maualuga e mana'omia fo'i le fa'aogaina o mata manino o le LED e fa'aleleia ai le faiga o le ituaiga. A taʻalo faʻasalalauga faʻasalalauga, faʻamatalaga manino e le gata e mafai ona faʻateleina le lagona o tekinolosi. O le tula'i mai o fa'atauga fou o le a mautinoa lava le fa'aosoina o le atina'eina o maketi fa'aaliga fa'apisinisi ma fa'atupuina ai se mana'oga fa'apitoa mo fa'aaliga manino LED.

https://www.xygledscreen.com/high-definition-high-transparency-ultra-thin-transparent-led-display-screen-product/

Ona o le natura manino o mata o le LED, o lo latou manino e mautinoa lava e afaina. O le auala e ausia ai le manino maualuga e aunoa ma le afaina o le manino o se luitau faʻapitoa e manaʻomia ona foia.

 

1. Fa'afefea ona taulimaina le grayscale e mafua mai i le faʻaitiitia o le susulu o mata manino LED?

 

A faʻaaogaina se faʻaaliga manino o le LED e pei o se faʻaaliga faʻaalia i totonu, e manaʻomia ona faʻaitiitia le susulu, a leai, o le a le mafai e mata o tagata ona mataʻituina mo se taimi umi. Ae ui i lea, a o faʻaitiitia le susulu, o le ata o le a iai se faʻaitiitia tele o le lanu efuefu. A'o fa'aitiitia atili le susulu, o le a fa'atupula'ia atili le leaga o le leiloa o le lanu efuefu. Matou te iloa o le maualuga o le lanu efuefu, o le sili atu foi lea o lanu o loʻo faʻaalia i luga o se mata manino, ma sili atu ona maaleale ma tumu le ata.

 

O le fofo mo le faʻaitiitia o le susulu o mata manino o le LED e aunoa ma le afaina ai o le grayscale: O le susulu o le tino e talafeagai mo le susulu o le siosiomaga ma e mafai ona otometi ona fetuunai. Aloese mai le a'afiaga o si'osi'omaga sili ona pupula po'o le pogisa ina ia mautinoa le lelei masani o ata. I le taimi lava e tasi, e faʻaaogaina lau lanu efuefu maualuga, ma o le tulaga o le grayscale o loʻo iai nei e mafai ona oʻo atu i le 16bit.

https://www.xygledscreen.com/high-definition-high-transparency-ultra-thin-transparent-led-display-screen-product/

2. Foia le faʻaleagaina e mafua mai i le mata manino o le LED e faʻaleleia atili ai le manino

 

O le maualuga o le manino o le mata manino o le LED ma le mauoa o auiliiliga o le ata, o le tele o lopa LED i totonu o se tasi module o le a faateleina ma na o le sili atu ona tufatufaina atu. O le tulaga lautele mo le faʻaleagaina o le faʻaogaina o moli faʻaaliga faʻaalia o le faʻatonutonuina lea i totonu ole 3/10000, ae mo faʻataʻitaʻiga laʻititi faʻataʻitaʻiga faʻamalamalama manino, o le faʻaleagaina o moli 3/10000 e le mafai ona faʻafetaui manaʻoga o le faʻaaogaina i aso uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le P3 faʻataʻitaʻiga LED mata manino e sili atu nai lo 110000 lopa malamalama i sikuea mita. A fa'apea o se vaega mata'i e 4 sikuea mita, o le aofa'i o moli ua fa'aleagaina o le 11 * 3 * 4=132, lea o le a aumaia ai se fa'aaliga le lelei o le matamata i le fa'aaliga masani.

 

O le fa'aleagaina o le lamepa e masani lava ona o le fa'amama le uelo o lo'o moli. I le tasi itu, e mafua ona o le le lelei o le gaosiga o le gaosiga o le mata o le LED, ma ona o tulaga lelei o asiasiga. Ioe, o le faʻafitauli o le lamepa e le mafai ona faʻaumatia. O lea e tatau ai ona mulimulitaʻia le faʻagasologa o asiasiga lelei e pulea ai le lelei o mea mataʻutia aʻo mataʻituina le gaosiga o gaioiga i le nofoaga. Aʻo leʻi tuʻua le fale gaosimea, e tatau ona faia se suʻega 72-itula e foia ai soʻo se faʻaleagaina o moli ma faʻamautinoa o latou oloa agavaa aʻo leʻi lafoina.

https://www.xygledscreen.com/high-definition-high-transparency-ultra-thin-transparent-led-display-screen-product/

3. Fa'atonuga po'o le fa'apitoa?

 

Ole fa'afitauli tele ile fa'aaliga manino o le LED i le taimi nei o le fa'avasegaina. E tele oloa faʻapitoa i le maketi, ma o le gaosiga o le gaosiga o oloa faʻapitoa e fai si umi, e aofia ai le R & D process. E le vave pei o oloa ua matutua ma e faigata ona gaosia i se aofaiga tele. E le gata i lea, e pei ona lauiloa, o loʻo faʻaaogaina le pito i lalo o loʻo faʻaaogaina mo faʻaaliga manino o le LED i le maketi e le o se mea lautele, ma le le lelei o le tumau ma le mautu, e mafua ai le maualuga o le gaosiga o tau, maualalo le fua, ma le faʻalavelave faʻatau atu auaunaga.

 

O loʻo i ai se isi mafuaʻaga taua o loʻo faʻalavelaveina ai le atinaʻeina o mata manino o le LED - maualuga tau tausiga. Toeitiiti lava o oloa uma mata malamalama LED e faʻaaogaina mo galuega faʻainisinia tetele, ma e iloagofie le faigata o le tausiga. O le mea lea, o le tuʻufaʻatasia o le gaosiga ma le fausiaina o le auʻaunaga o mataʻitusi manino o le LED ua tuʻuina i luga o le lisi o mataupu ma faʻatinoina e nisi o fale gaosi oloa tetele. I le lumana'i, e mafai ona ulufale atu i nofoaga e le fa'apitoa mo talosaga.

https://www.xygledscreen.com/high-definition-high-transparency-ultra-thin-transparent-led-display-screen-product/

4. Lapataiga mo le filifilia o le susulu o le mata manino LED

 

I le tulaga o le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siʻosiʻomaga, ua faʻaleleia atili e le au gaosi mata manino LED le faʻaogaina o le eletise o le lau. E ala i le fa'aaogaina o meataalo fa'amalama LED ma le fa'amalamalamaga maualuga ma fa'amautinoa e leai ni tulimanu fa'ato'aga po'o le fa'aogaina lelei o le sapalai eletise, ua fa'aleleia atili le lelei o le liua o le mana. Ua latou faʻaaogaina foi le faʻaogaina o le vevela o le panel e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le mana, faʻasaienisi fuafuaina le aotelega o le taamilosaga, ma faʻaitiitia le faʻaogaina o le eletise o taʻavale i totonu e tusa ai ma suiga i le siosiomaga i fafo, E mafai ona otometi ona fetuutuunai le Malamalama e ausia ai le sili atu o le malosi.

 

O mea faʻamalamalama faʻaaogaina i mata manino o le LED o loʻo i ai le aʻafiaga o le faʻasaoina o le malosi ma le maualalo o le taumafa. Ae ui i lea, pe a mafaufau i la latou faʻaoga i vaaiga ma nofoaga faʻaalia tetele, pe a faʻaaogaina mo se taimi umi, o le a maualuga pea le faʻaaogaina o le eletise, ma o pili o le eletise o loʻo tauaveina e tagata faʻasalalauga o le a faʻaalia ai foi le faʻatupulaia o le geometric. O le mea lea, o le auala e ausia ai le faʻasaoina o le malosi o se faʻafitauli e manaʻomia ona mafaufau i ai le au gaosi tioata manino uma o LED.

https://www.xygledscreen.com/high-definition-high-transparency-ultra-thin-transparent-led-display-screen-product/


Taimi meli: Iuni-02-2023