Taeao! Aotelega o le atina'eina o fa'aaliga LED ile fa'ai'uga o le 2023

2023 ua oʻo mai i le iʻuga. O lenei foi tausaga o se tausaga uiga ese. O lenei foi tausaga ose tausaga o tauiviga uma. E oo lava i le feagai ai ma se siosiomaga faavaomalo e sili atu ona faigata, ogaoga ma le le mautonu, o le tamaoaiga i le tele o nofoaga o loʻo toe faʻaleleia lelei. Mai le vaaiga a le LED fa'aalia alamanuia, i le tali atu i le lavelave ma le suiga o le siosiomaga i fafo ma luitau faigata, o le tulaga o le toe faaleleia mautu o loo faaauau pea. O le maufetu ma le gafatia ua faaalia eKamupani mata tioata LEDtuuina atu le lagolago malosi mo le ala o alamanuia agai i luma. O tekonolosi fou, fa'aoga fou, avanoa fou, ma lu'itau fou e ola fa'atasi. O faʻaaliga LED o loʻo agai i luma i galu, lea e tumu ai tagata i faʻamoemoega mo le atinaʻeina o pisinisi i le 2023 ma tua atu.

https://www.xygledscreen.com/x-smart-series-ip66-outdoor-ultra-light-rental-led-transparent-screen-die-cast-aluminium-cabinet-product/

Ua uma le taumalulu ma ua oo mai le vaveao

Talu mai Me 2023, o le tulaga lautele o oloa auina atu i fafo omata fa'aaliga ta'ita'iua fai si mautu. E tusa ai ma faʻamaumauga faʻamaumauga a le aganuʻu, o le tau faʻatau atu o faʻaaliga faʻaalia o le LED i le kuata muamua e tolu o le 2023 na oʻo atu i le 7.547 piliona yuan, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga e tusa ma le 3.62%. I le taimi lava e tasi, o le faʻatau atu o faʻaaliga faʻaalia o le LED laiti i le kuata lona tolu o le 2023 na latalata i le 4.37 piliona, o le faʻatupulaia o le tausaga i le 2.4% ma le faʻaitiitia o le masina i le 1.7%; o le vaega o uta na oʻo atu i le 307,000 sikuea mita, o le siʻitia o le 27% i lea tausaga ma lea tausaga ma le faʻaopoopoga o le masina i le 3.8%. Mai le vaaiga faʻaputuina o le tolu kuata muamua, o le faʻatauga o faʻaaliga faʻaalia o le LED laiti i le atunuʻu o Saina e 11.7 piliona, o le faʻatupulaia o le 1.0% i lea tausaga ma lea tausaga; o le vaega o uta o 808,000 sikuea mita, o se faʻaopoopoga tausaga-i-tausaga o le 23.1%. O le toe faʻaleleia o le maketi LED atonu o loʻo latalata i le vaveao.

https://www.xygledscreen.com/news/technology-casts-bones-brand-casts-soul-xyg-is-honoured-to-be-awarded-the-top-ten-led-display-application-projects- i-2023-igoa/

E taua le matauina e tusa ai ma totonu o alamanuia, mai le maketi o loo i ai nei tele-screen splicing, LED lelei pitch ua sili atu LCD splicing i uma faatau atu ma le voluma, ma ua vaivai le splicing LCD i le tuputupu ae o oloa ina ua mavae tausaga o atinae, ma le mataituina autu. ma fa'atauga fa'amatalaga a vaega laiti o le a fa'aalia ai se tulaga le lelei o le tuputupu a'e i le isi tolu tausaga. I le isi itu, o le LED lelei pitch o loʻo ulufale atu i le vaitau lona lua o le tuputupu aʻe e faʻauluina e le tele o mea e pei o le Micro LED tekinolosi, faʻailoga, ma ata faʻaoga. I le lumanaʻi, Mini LED lelei pitch oloa o le a le avea ma tekonolosi suiga i le TO G TO B maketi, ae o le a faasolosolo malie ona avea ma talosaga autu i le maketi inisinia, aemaise lava P0.9 oloa.

product_banner

E le gata i lea, faatasi ai ma le taʻutaʻua o masini e pei o smartphones ma tablets, o loʻo faʻateleina foi le manaʻoga maketi i le faʻaaliga. O le atinaʻeina o tekinolosi e pei o AR ma VR ua faʻateleina ai le faʻatupulaia o le manaʻoga i le faʻaaliga faʻaalia, lea o le a ausia ai le tuputupu aʻe feololo i le 2024. Mai le vaʻaiga o suʻesuʻega, i le tasi itu, o le suʻesuʻega a le tele o kamupani gaosi oloa i le lalolagi na faʻaalia ai se suiga. fa'ailoga ile Q3; i le isi itu, o le manuia mai le toe faʻaleleia o mea faʻaeletonika faʻatau, vaega passive, PCBs, vaega faʻapipiʻi ma isi fesoʻotaʻiga ua faʻaleleia, ma faʻamaeʻaina faʻamaumauga ua lata i le iʻuga. I se aotelega, i le maeʻa ai o se taamilosaga i lalo o le tasi i le lua tausaga, o faʻavae o loʻo i ai nei o le faʻaaliga faʻaalia o le LED ua maeʻa faʻamaeʻaina le "pito i lalo", ma o lipoti taʻi kuata a nisi kamupani ua faʻaalia ai faʻailoga o le toe faʻaleleia. O le mea lea, e le tatau ona tatou soona le mautonu i lenei taimi o le taimi. O le taumalulu malulu ua faasolosolo ona mou atu, ma o loʻo matou faʻatali mo le toe foʻi mai o le tautotogo.

O fa'afouga fa'atekonolosi e fai soo ma fuga mai i le tele o vaega

Talu mai le amataga o le 2023, o fa'afouga fa'atekonolosi i fa'ailoga oloa o le fa'aaliga fa'aalia o le LED ua tula'i mai i se vaitafe e le gata, ma fa'aalia ai se tulaga o le manuia ma le finau. Muamua lava, i le tulaga o le afifiina, ua faʻatūina nei e le COB se faʻamanuiaga sili ona taua. I le avea ai o se tulaga maualuga o tekinolosi afifiina, pisinisi ma ituaiga ua ulufale atu i le maketi i se auala atoa, ua faasolosolo malie ona avea ma tulaga taua tekinolosi oloa i lalo o le atinaʻeina o le mata o le LED micro-pitch, ma le tolauapiga ma le fua o tagata gaosi oloa e fesoʻotaʻi. vave fa'alauteleina. E le gata i lea, o le COB o loʻo i ai uiga faʻanatura o fesoʻotaʻiga puʻupuʻu ma faigofie. A oʻo i le faʻagasologa o le faʻagasologa o le tele ma le tau ua ausia ni faʻalavelave, e iai le avanoa e faʻatoʻilaloina ai le taulaga. Lona lua, Mini / Micro LED faʻaalia tekinolosi, taʻitaʻia ata puʻeina ma isi faʻatonuga ua faasolosolo malie ona avea ma tuputupu aʻe fou i le atinaʻeina o le maketi LED. Talu mai le Mini LED backlight maketi na ulufale i le tausaga muamua o le voluma i le 2021, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga ua oʻo i le 50%; e tusa ai ma le Micro LED, pe a maeʻa tekinolosi autu e pei o le tele o le fesiitaiga matua, e faʻamoemoe e faʻaaogaina i luga o se fua tele i le lumanaʻi; e tusa ai ma le faʻaogaina o le ata o le LED, faʻatasi ai ma le tau o le fanaina o lenei tekinolosi faʻaitiitia ma le faʻaleleia lelei, faʻaopoopo i le ata tifaga ma le televise, e faʻateleina foʻi le faʻaogaina i faʻaaliga eseese, faʻasalalauga ola, faʻasalalauga ma isi vaaiga.

11

E le gata i lea, e tusa ai ma fuainumera mai le Light Emitting Diode Display Application Branch o le China Optical and Optoelectronics Industry Association, o le maketi o oloa faʻaalia i totonu ma fafo ua suia tele i tausaga talu ai nei, ma o le aofaʻi o oloa faʻaaliga i totonu ua faʻateleina i le tausaga e. tausaga, faʻamauina mo le sili atu i le 70% o le aofaʻi o oloa faʻaletausaga. Talu mai le 2016, ua paʻu faʻaaliga laʻititi laʻititi LED ma vave ona avea ma oloa autu i le maketi faʻaaliga. I le taimi nei, o le vaega o oloa laiti-pitch i le aofaʻi o maketi o faʻaaliga faʻaalia i totonu ma fafo e sili atu i le 40%. Mai le vaaiga o faʻataʻitaʻiga moni faʻaoga, o le maketi o loʻo i ai nei faʻatauga faʻatauga o faʻaaliga laiti-pitch faʻaalia o loʻo faʻaalia ai le vaeluaga o maketi ma le maketi faʻainisinia alamanuia i vaega e lima. I le taimi nei, o loʻo faʻaauau pea ona ufiufi e le maketi auala le tele o maketi magoto, aʻo le maketi faʻainisinia o pisinisi o loʻo faasolosolo malie ona ufiufi le tele o maketi vaeluaga. O le tino autu o le faʻatauga poʻo le faʻaaogaina ua tupu mai i le faʻaogaina i le vaeluaga, ma o le a maua mai nisi faʻaaliga fou, e pei o le XR virtual shooting, ata tifaga LED, ma isi. 15%, o loʻo faʻaalia ai se taʻiala eseese ma alualu i luma.

E fitu matagaluega ma komisi na tuuina atu se valaau mo se faatasiga, ma o le alamanuia leo-visio e tele le gafatia

I le ogatotonu o Tesema, na tuʻufaʻatasia ai e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi ma isi matagaluega e fitu le "Taʻitaʻia Manatu i le Faʻateleina o le Atinaʻeina Maualuga Maualuga o le Alamanuia Faʻatekonolosi Faʻalogo", lea na tuʻuina atu ai le taʻiala i le faʻaleleia o le gafatia o le tuʻuina atu o masini faʻalogo maualuga. , fausia se faiga fa'aeletonika fa'aonaponei fa'atekonolosi fa'aonaponei, fa'atinoina gaioiga fa'alelei fa'asalalau fa'alogo i totonu ma fa'aleleia le tulaga o atina'e fa'avaomalo. O le “Ta'ita'i Manatu” na fa'ailoa mai e o'o atu i le 2030, o le malosi atoa o lo'u atunu'u o lo'o i ai i totonu o le lalolagi sili ona lelei. E oo atu i le 2027, o le a matua faʻaleleia atili le faʻatauvaʻa faʻavaomalo o pisinisi faʻaeletonika faʻalogo a loʻu atunuu, o le a faʻaauau pea ona malepelepe faʻamatalaga faʻatekonolosi autu, o le a faʻaauau pea ona faʻamalosia le faʻavae o fale gaosimea, ma o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia le siʻosiʻomaga o alamanuia, faʻavaeina se mamanu atinaʻe ma sili ona lelei fa'afouga gafatia, malosi alamanuia maufetuuna'i, tulaga maualuga o le tatala, ma le tele o fa'ailoga fa'ailoga. Faʻaleleia se numera o maketi vaevaega fou o le faitau selau piliona o yuan, fausia se numera o tulaga masani o masini faʻalogo, faʻaleleia se numera o atinaʻe faʻapitoa ma fou "tamaʻi sauai" ma siamupini taʻitoʻatasi i le fale gaosi oloa, fatuina se numera o taʻutaʻua faavaomalo. fa'ailoga, ma fausia le tele o fa'avae auaunaga lautele ma fa'alapotopotoga fa'apisinisi fa'atasi ai ma fa'aitulagi fa'aitumalo ma ta'imua le atina'eina o le si'osi'omaga.

https://www.xygledscreen.com/news/technology-casts-bones-brand-casts-soul-xyg-is-honoured-to-be-awarded-the-top-ten-led-display-application-projects- i-2023-igoa/

O le tu'uina atu o Fa'amatalaga Ta'iala e taua tele i le fa'alauteleina o fa'aaliga fa'aalia ma le fa'afouga ma mea fou o tekonolosi tau pisinisi. O ituaiga e valu o faiga faʻalogo-vaʻaia fou ua faʻapipiʻiina e sili ona fesoʻotaʻi ma le auala o le atinaʻeina o tekonolosi LED, lea e le masalomia le aumaia o se faʻamautinoaga malosi i le atinaʻeina o le faʻaaliga faʻaalia o le LED. Mo kamupani mata LED, o loʻo feagai ma avanoa o loʻo i ai nei, e tatau i kamupani ona faʻavavevave le faʻafouina, fatuina oloa eseese, ma fatuina manaoga fou o tagata faatau. E ala i tekinolosi faʻafouina, faʻalauiloaina o taleni, ma le faʻaauauina o le faʻalauiloaina o oloa maualuga ma fofo o le LED, o le a siitia le taualuga o alamanuia, o le a faia se faʻatonuga faʻatauvaʻa maloloina, ma se mamanu lelei o le siʻosiʻomaga o le fausiaina, fefaʻasoaaʻi, ma le atinaʻeina. o le a fausia, ina ia faʻalauiloa le alamanuia e galulue faʻatasi e fai le keke sili atu ma malosi.

https://www.xygledscreen.com/news/technology-casts-bones-brand-casts-soul-xyg-is-honoured-to-be-awarded-the-top-ten-led-display-application-projects- i-2023-igoa/

Taʻavale maʻa i luga ma aʻe i luga o faʻalavelave, i lenei tausaga, ua faʻaputuina e tagata LED le malosi o le "faʻamalosia pe a maeʻa le faitau afe o sasa", ma faʻaauau pea ona aoina le malosi lelei mo le atinaʻeina o leAlamanuia fa'aaliga LED. Huicong LED Screen Network e talitonu malosi foi o le siitia o le faʻaaliga o le LED i le 2024 e taua tele ma faʻafeiloaʻi i se mamanu fou.

I le 2023, ina ua vaivai le tamaoaiga o le lalolagi,Kamupani mata tioata LEDfa'aauau pea ona sauniuni lelei mo atina'e i le lumana'i, fa'aleleia le sapalai filifili, tekonolosi ma tagata faigaluega fa'atulagaina e ala i le galulue fa'atasi, fa'atauina po'o tu'ufa'atasiga ma fa'atau, ma taula'i atu i fa'aaliga fa'atekonolosi ma fa'aoga. A'o fa'afeiloa'i atu i le maketi ma fa'agasolo malie ona iloa e tagata fa'atau, o lo'o fa'amoemoe e fa'aosoina le atina'eina o filifili fa'apisinisi e feso'ota'i ma fa'aopoopo i ai mea fou o le malosi i le fa'aaliga fa'aaliga LED. I le vaʻai i le lumanaʻi, ou te talitonu o le faʻavavevaveina o le localization process, o le a tatou faʻatali mo le lūlūina ma le faʻatoʻaga o fale gaosi oloa e faʻasolosolo ona fua mai.

 

 


Taimi meli: Tes-28-2023