Fausia le fa'aaliga malamalama autu o le "Bright Dongsheng" Bronze Cultural Square

Bronze Culture Square o loʻo i le Itumalo o Dongsheng, Ordos City, Inner Mongolia Autonomous Region, e aofia ai le 210 mu (i saute o West Otok Street, i matu o Square Street, i sisifo o Yingbin Road, i sasaʻe o Songshan Road). O le ogatotonu o le fesoʻotaʻiga lea e fesoʻotaʻi ai le fale o le malo, lona malae i luma ma le paka o le taulaga, ma o le sikuea lona lua foʻi sili ona tele i le Inner Mongolia Autonomous Region. O le vaega i luga o le eleele o le sikuea o se sikuea autu o le aganuu apamemea, lea e masani ona fausia e le "la" fausaga uʻamea manifinifi-atupega dome ma le "masina" fausaga uʻamea i foliga o "le la ma le masina susulu faatasi"; o le vaega i lalo o le eleele o le sikuea o se fale faapisinisi tele ma taimi paganoa.
I le faamanatuina o le 70th anniversary o le faavaeina o Inner Mongolia ma le sefulutolu Konafesi a Pati i le Feagaiga a Malo Aufaatasi e tetee atu i le Desertification, na faalauiloa ai e le malo o Ordos se galuega faʻapitoa faʻamatagofieina ma faʻaleleia le taulaga. O le Bronze Cultural Square ua avea ma se tasi o galuega autu o lenei poloketi ona o lona tulaga faʻapitoa faʻafanua.

Xinyiguangua saofagā i le fausiaina o le aganuu a Ordos, liliu le Bronze Cultural Square i se faʻaaliga faʻale-aganuʻu uma i fafo e tuʻufaʻatasia ai le LED, laser, leo leo, tulaga faʻainisinia, faʻafesoʻotaʻi aafiaga ma isi tekinolosi, avea ma faʻaaliga sili ona mataʻutia ma aganuu i Ordos. Le fa'ailoga fa'aleaganu'u fou e sili ona ta'uta'ua ma ta'uta'ua.
Faʻatasi ma le uluai atinaʻe o le Bronze Culture Square, aʻo faʻatumauina le foliga muamua o le sikuea, e tuʻufaʻatasia ai ana lava faʻasaienisi ma tekinolosi faʻafouina ma suʻesuʻega ma atinaʻe ausia. O le fa'aaogaina o se fa'atupulaga fou o fafo maualuga-malamalama manino mata'itusi mamanu ma customization o le "masina" foliga fa'aalia faiga fa'aaliga LED ma se vaega o le 770 sikuea mita, i luma o le "masina" o le taimi nei o le elliptical sili ona tu'ufa'atasi masani.mata fola fegalegaleai fafofa'atasi ai ma tulaga maualuga puipuiga maualuga fafo i Saina. O le eria e maualuga le 620 sikuea mita, e fatuina ai se siosiomaga faʻapitoa o le "siva faʻatasi i lalo o le masina". O le vaega ogatotonu o le fola elliptical screen ei ai se vaega e tusa ma le 180 sikuea mita ma e mafai ona sii i luga ma lalo e avea o se tulaga faʻaaliga. O le maualuga maualuga o le tulaga e 40cm, o le tuʻufaʻatasiga atoatoa lea o masini atamai ma le LED i lalo o tulaga o le siosiomaga i fafo.
O le aso muamua na tatala ai le poloketi mo tagata lautele na feagai ma se tofotofoga ogaoga. E sili atu i le 20,000 tagata tafafao na o mai e tofo i fegalegaleaiga i lena aso, ma le numera maualuga o fesoʻotaʻiga omata o fola fegalegaleaiaulia le afe. E le gata i lea, o le faʻapipiʻiina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o loʻo tuʻuina atu i luma le maualuga maualuga o manaʻoga i luga o le saʻo ma le saogalemu o le fausaga gaosiga.

https://www.xygledscreen.com/outdoor-ip68-protection-level-high-brightness-non-slip-led-floor-display-screen-product/ https://www.xygledscreen.com/outdoor-ip68-protection-level-high-brightness-non-slip-led-floor-display-screen-product/ https://www.xygledscreen.com/outdoor-ip68-protection-level-high-brightness-non-slip-led-floor-display-screen-product/ https://www.xygledscreen.com/outdoor-ip68-protection-level-high-brightness-non-slip-led-floor-display-screen-product/

 


Taimi meli: Oke-12-2017