2019 InfoComm Saina Fa'aaliga | Xinyiguang: Faʻafesoʻotaʻi faʻafouga, faʻaogaina le maketi faʻaalia ma oloa faʻapipiʻi fola

I le tautalagia o tekinolosi uliuli sili ona manaia i tausaga talu ai nei, e le masalomia o le AR ma VR tekinolosi. O tulaga uma o le olaga e faʻamoemoe e tuʻufaʻatasia ma ia faʻalauteleina le loloto o le alamanuia. I le avea ai ma oloa sili ona tekinolosi ma manaia i totonu o le faʻaaliga faʻaalia o le LED, e mafai e le faʻapipiʻiina o le fola o le fola o le LED ona tuʻuina atu siosiomaga eseese mo nofoaga eseese, ina ia mafai ai ona aumaia ni tausamiga vaaia eseese i le aofia. O le mea lea, ua avea foi ma se "mea e sili ona fiafia i ai" mo le matagofie o siva tulaga, tauvaga taʻaloga, ma faʻaaliga faʻapisinisi. O le a la le ituaiga aloiafi o le a tu'ufa'atasiafa'amalama fa'amalama folama tekonolosi fa'atupuina e pei ole AR, VR, ma feso'ota'iga somatosensory e feto'ai ma? I le taimi o le faaaliga, na sau ai le tusitala i le potu o Shenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd. e faalogologo i manatu o Lv Yang, le faatonu faatau oXinyiguang.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Xinyiguang o se atinaʻe faʻatekonolosi maualuga faʻapitoa i le R & D ma le gaosiga o mata o le fola o le fola o le LED. O lo'o i ai le tekonolosi R&D pito i luga i le alamanuia ma ua manuia le atina'eina o lemuamua sensor atamai LED screen fola. I le nofoaga fa'aaliga, ina ia sili atu ona fa'aalia uiga o le sa'o maualuga ma le vave fa'alogoina o le mata o le fola o le fola o le LED, o lo'o fa'aogaina le tekonolosi feso'ota'iga puipui e fa'afeso'ota'i ai le fa'ailoga o le fola o le fola o le fola ma le fa'aaliga fa'aalia o le LED, ma e ala i. le ituaiga o taʻaloga fefaʻatauaʻiga, faʻatagaina tagata asiasi e auai i le poto masani ma faʻapitoa le aafiaga tulaga ese na aumaia e Xinyiguang LED interactive floor tile screen.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

E le gata i lea, na faailoa atu foi e Mr. Lv i le tusitala se oloa fou, o le LCD flight arrival display screen. O lenei oloa e maualuga manaʻoga i mea mataʻutia, ma o le faʻasalalauga i le tino o le tagata e tatau ona faʻamautinoa e ausia tulaga faʻavaomalo o le saogalemu.
I le taimi lava e tasi, e manaʻomia e kamupani R&D oloa ona maua le faʻamatalaga faʻamatalaga vaalele ina ia mafai ai ona iloa le faʻasalalauga faʻasalalau o le siaki siaki LCD ma faʻamatalaga vaalele i le taimi moni. "E naʻo ni nai kamupani i le lalolagi o loʻo gaosia lenei oloa, ma o Xinyiguang o se tasi o latou." O le tala lea a Mr. Lv.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

I le talanoa e uiga i sini ma fuafuaga maketi i le lumanaʻi, na fai mai ai Mr. Lu ma le mautinoa: "Muamua, i tulaga o oloa, o le a amata ona atiaʻe faʻataʻitaʻiga sili atu le maualuga, faʻamalamalamaga ma sili atu le atamai. Ma o le tu'ufa'atasia o la matou fa'amalamalamaga maualuga o le fola o le fale ma le AR / VR tekonolosi, e fa'amoemoe e fa'atupuina i se taimi lata mai. E le gata i lea, ua matou faia foʻi suiga fou ma faʻatatau i le maketi, e pei o le tuʻuina atu o fofo faʻaaliga faʻatoto mo le aʻoga, taʻaloga ma le soifua maloloina, ma le fuafuaina o fale. ”

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

I le taimi nei, ua avea le VR / AR ma nofoaga vevela, ma ua avea ma nofoaga e ulufale ai pisinisi e ulufale atu i le VR / AR fanua. E mafai ona iloa o loʻo faʻamoemoe tele tagata uma e uiga i lenei fanua talosaga fou. I le lumanaʻi, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi lelei faʻamalama o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola i le faʻaogaina o tekinolosi faʻalauiloa e pei o le VR / AR, lea o le a tatalaina ai avanoa fou mo faʻaaliga faʻaalia, lea o le a aumaia ai avanoa e le gata i faʻaaliga LED, lea o le a avea ma atinaʻe i le lumanaʻi o le alamanuia. avanoa fou. O Xinyiguang e masani lava ona faʻavae i luga o le faʻafanua o le fola o le fola o le LED, tuʻu le lelei o oloa i le mea muamua, ma faʻaauau pea ona faʻafouina oloa. O loʻo faʻamoemoeina o Xinyiguang o le a faʻatautaia le alualu i luma o le atinaʻe atoa ma le alamanuia atoa ma tekinolosi i le lumanaʻi.

 


Taimi meli: Sep-21-2019